Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!


"ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑ..."


Μήνυση θα καταθέσει η χήρα του Αραφάτ για δολοφονία του άντρα της

Ο Γιάσερ Αραφάτ πέθανε τον Νοέμβριο του 2004 στο στρατιωτικό νοσοκομείο Περσί, κοντά στο Παρίσι
Η χήρα του Γιάσερ Αραφάτ ανακοίνωσε πως θα καταθέσει σήμερα μήνυση κατ'αγνώστων για την δολοφονία του παλαιστίνιου ηγέτη, μετά την ανακάλυψη ραδιενεργού πολωνίου στα προσωπικά του είδη, που οδήγησε στην υπόθεση ότι δηλητηριάστηκε.
Η μήνυση θα κατατεθεί στη διάρκεια της ημέρας εξ ονόματος της Σούχα Αραφάτ και της ανήλικης κόρης της Ζάουρα στο δικαστήριο της Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του γάλλου δικηγόρου της Πιέρ-Ολιβιέ Συρ.
Ο ίδιος ο δικηγόρος είχε ανακοινώσει μέσα στο μήνα ότι έλαβε εντολή από την κ. Αραφάτ να συντάξει την αγωγή.
"Η μήνυση κατ'αγνώστων δείχνει ότι η Σούχα και η Ζάουρα Αραφάτ δεν κατηγορούν κανέναν: ούτε κράτος. ούτε πρόσωπο, ούτε ομάδα ατόμων, το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί αφού έχουν περάσει λιγότερο από δέκα χρόνια από τα γεγονότα και η μήνυση δεν έχει άλλο σκοπό παρά να αποκαλύψει την αλήθεια στη μνήμη του συζύγου και πατέρα", επισημαίνεται στο κείμενο.
"Η Σούχα και η Ζάουρα έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στη γαλλική δικαιοσύνη και για να της επιτρέψουν να εκπληρώσει την αποστολή της με πλήρη ανεξαρτησία δεν θα δώσουν καμιά συνέντευξη στη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας", προστίθεται στην ανακοίνωση του γάλλου δικηγόρου.
Ο Γιάσερ Αραφάτ πέθανε τον Νοέμβριο του 2004 στο στρατιωτικό νοσοκομείο Περσί, κοντά στο Παρίσι.
Η υπόθεση ότι δηλητηριάστηκε ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την προβολή ντοκιμαντέρ από το αλ Τζαζίρα, σύμφωνα με το οποίο το Ινστιτούτο Ραδιολογίας της Λωζάνης ανακάλυψε στα προσωπικά αντικείμενα του Αραφάτ σημαντική ποσότητα ραδιενεργού πολωνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Γαλλ.πρακτ.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η ξανθιά και ο πρώτος άντρας

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η ξανθιά και ο πρώτος άντρας


Πάει μία ωραία ξανθιά στο τηλεπαιχνίδι «ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Είναι πολύ νευρική, αλλά προσπαθεί να αποδόσει όσο γίνεται καλύτερα.

- Α, αυτή η ερώτηση είναι εύκολη, λέει ο παρουσιαστής. Ποιός ήταν ο πρώτος άνδρας, για 1500 ευρώ!

Απαντάει η ξανθιά:

- Ο πρώτος ήταν ο Φάνης, ο ταχυδρόμος, αλλά μου έδωσε μόνο 100 ευρώ…

Από το  tsantiri.gr

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ


Ένας διαφορετικός τρόπος να παίξεις μπόουλινγκ



Δεν χρειάζεται να γίνει αναλυτική περιγραφή για το τι ακριβώς κάνει ένας παίκτης στο μπόουλινγκ πέραν του βασικού, που δεν είναι άλλο από ένα strike – να ρίξει, δηλαδή, όλες τις κορίνες με μία μόνο βολή της μπάλας.

Κι αν αυτό μοιάζει να είναι μια εύκολη υπόθεση, σκεφτείτε τι γίνεται όταν η μπάλα είναι… ανθρώπινη. Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Μπόουλινγκ με «ανθρώπινη» μπάλα ή καλύτερα με μπάλα την κίνηση και την ταχύτητα της οποίας καθορίζει ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο εσωτερικό της.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα νέο είδος μπόουλινγκ, λίγο πιο… ανθρώπινο. Το «φουσκωτό μπόουλινγκ», όπως ονομάζεται, προκαλεί τους παίκτες να λειτουργήσουν οι ίδιοι… σαν μπάλα, μπαίνοντας μέσα σε μια πλαστική,στρογγυλή κατασκευή, προσπαθώντας να ρίξουν όλες τις κορίνες που βρίσκονται σε μικρή απόσταση απέναντί τους. Κι αν νομίζετε ότι είναι εύκολο, οι δημιουργοί του πρωτότυπου αυτού παιχνιδιού έχουν άλλη άποψη.

Ο παίκτης όχι μόνο πρέπει να σπρώξει την μπάλα και να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορεί, αλλά οφείλει να αναπτύξει και τέτοια δυναμική ταχύτητας για να αποφύγει το δυνατό αέρα από τους ανεμιστήρες που υπάρχουν δεξιά και αριστερά στο διάδρομο, ο οποίος τούς δυσκολεύει και τους κάνει να παρεκκλίνουν από την πορεία τους.

Ο χρόνος του παιχνιδιού είναι συγκεκριμένος και ο σκοπός, βέβαια, δεν είναι άλλος από το να πετύχει ο παίκτης να ρίξει κάτω όλες τις κορίνες. Λίγοι, όμως, τα καταφέρνουν, κι αυτό μετά από πολλές επαναλήψεις…

Πηγή: perierga.gr

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

3D Art απο τον Adam Martinakis

Ο Adam Martinakis δημιουργεί 3D σκηνές που μοιάζουν με γλυπτά και installations.Ανθρώπινες φιγούρες μπροστά από περίεργα κτίρια, τεραστια πρόσωπα σε τεμάχια, αφηρημένες γραμμές και ζευγάρια που είναι κατασκευασμένα από σύρμα είναι μερικές από τις δημιουργίες του.

 3D Art απο τον Adam Martinakis




 3D Art απο τον Adam Martinakis



 3D Art απο τον Adam Martinakis




 3D Art απο τον Adam Martinakis




 3D Art απο τον Adam Martinakis




 3D Art απο τον Adam Martinakis



 3D Art απο τον Adam Martinakis

Από το designwars.gr

Μία πισίνα στο… κενό


Το ξενοδοχείο «Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao» στη Σαγκάη μπορεί να βραβεύτηκε ήδη ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της αλυσίδας Holiday Inn, όμως, πέρα από την πολυτέλεια των χώρων και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει, ξεχωρίζει για την… special πισίνα του.

Αν και έχουμε θαυμάσει διάφορες πισίνες, σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων, σχεδίων και μεγεθών, σε ασυνήθιστα μέρη και παράξενες τοποθεσίες, η πισίνα του εν λόγω ξενοδοχείου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Κατασκευασμένη στον 24ο όροφο του ξενοδοχείου, η πισίνα μοιάζει από μακριά σαν ένα μεγάλο μπαλκόνι που προεξέχει από τον τοίχο, με τη διαφορά ότι περιέχει στο εσωτερικό του νερό και έχει μήκος 30 μέτρα, ενώ η θέα στον ουρανό και τη γη κόβει την ανάσα!

Ο γυάλινος πάτος επιτρέπει στους χρήστες να θαυμάζουν κάτω από τα πόδια τους τούς δρόμους και τους περαστικούς, ενώ εδώ τα… μακροβούτια δίνουν και παίρνουν! Απαραίτητο «αξεσουάρ» η μάσκα και ο αναπνευστήρας για να έχει η… απόλαυση της θέας μεγαλύτερη διάρκεια!

Πηγή: perierga.gr

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

"ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ"...


Ισπανία: Νέο ρεκόρ ανεργίας και αναθεώρηση προς τα κάτω από ΔΝΤ


 
Νέο ρεκόρ κατέγραψε η ανεργία στην Ισπανία το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, με τους ανέργους να ανέρχονται πλέον σε 5.7 εκατ. και το ποσοστό να αγγίζει το 24.63%.

Σημειώνεται ότι η ανεργία αυξάνεται κατά την έναρξη της τουριστική περιόδου, που συνήθως η απασχόληση στην Ισπανία παρουσιάζει αύξηση.

Στα τέλη Μαρτίου το ποσοστό ανεργίας στην Ισπανία ανερχόταν σε 24,44%. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, 53.500 άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, έναντι 365.900 το πρώτο τρίμηνο. Η ανεργία στους νέους κάτω των 25 ετών ανήλθε στο 53%.

Σύμφωνα με τις νέες προβλέψεις της κυβέρνησης, η Ισπανία που έχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στις ανεπτυγμένες βιομηχανικά χώρες, θα έχει 24,6% ανεργία στα τέλη του 2012.

Το ΔΝΤ χαιρετίζει το πρόγραμμα λιτότητας της ισπανικής κυβέρνησης, αλλά εκφράζει την «ανησυχία του για την αυξημένη ανεργία». Παράλληλα στην έκθεσή του για την Ισπανία, το ΔΝΤ αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις του αναμένοντας πλέον μείωση 1,7% του ΑΕΠ για το 2012 και 1,2% για το 2013.

«Οι εντάσεις στις αγορές ενδέχεται να κλιμακωθούν και να απειλήσουν την πρόσβαση στις αγορές» της Ισπανίας, αναφέρει το ΔΝΤ στην έκθεσή του ζητώντας για να ηρεμήσει το κλίμα «μια έγκαιρη εφαρμογή των αποφάσεων της (ευρωπαϊκής) συνόδου (του Ιουνίου) και συνεχείς προόδους προς μια δημοσιονομική και τραπεζική ολοκλήρωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Επίσης το ΔΝΤ, δεδομένου του προγράμματος λιτότητας που υιοθέτηση η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι, εκτιμά ότι η Ισπανία θα πετύχει το στόχο μείωσης του ελλείμματος στο 6,3% του ΑΕΠ για το 2012 και θα φτάσει κοντά στον στόχο του 4,7% το 2013.

Πάντως το ΔΝΤ κάλεσε την ισπανική κυβέρνηση να «τηρήσει αυστηρά» τις πολιτικές λιτότητας που έχουν στόχο τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας, ενώ ζήτησε «επιπλέον προόδους στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της εργασίας».

Από tvxs.

Αναστέλλουν την απεργία οι Χαλυβουργοί

thumb
Αναστολή της απεργίας αποφάσισαν κατά τη γενική συνέλευση του Σαββάτου οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία Ελλάδος.
Σε σύνολο 150 εργαζομένων που παραβρέθηκαν στη συνέλευση, 107 ψήφισαν υπέρ της αναστολής, 14 κατά και 29 δεν ψήφισαν.
Οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις θέσεις τους από Δευτέρα, υπό την προϋπόθεση αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Κατά τη συνάντηση που είχαν χθες Παρασκευή οι Χαλυβουργοί με τον Γ.Βρούτση ζήτησαν την άμεση επαναπρόσληψη κάποιων από τους απολυμένους συναδέλφους τους και την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από το χώρο του εργοστασίου.

Από ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ


Πορτρέτα μεγάλης κλίμακας από… φελλούς!

Ο εικονογράφος Scott Gundersen συγκεντρώνει φελλούς εδώ και χρόνια όχι με σκοπό να εμπλουτίσει κάποια -ενδεχομένως- παράδοξη συλλογή αλλά προκειμένου να έχει τα απαραίτητα «υλικά» που του χρειάζονται για να δημιουργήσει τα πρωτότυπα πορτρέτα του.
perierga.gr - Πορτρέτα μεγάλης κλίμακας από... φελλούς!
Πολλές χιλιάδες φελλοί απαιτούνται για την ολοκλήρωση γυναικείων και αντρικών πορτρέτων σε μεγάλη κλίμακα, και μάλιστα σε διάφορες χρωματικές διαβαθμίσεις, ανάλογα με το χρώμα του κρασιού από το μπουκάλι του οποίου προέρχονται…
perierga.gr - Πορτρέτα μεγάλης κλίμακας από... φελλούς!
Ξεκινώντας με μια μεγάλη φωτογραφία που έχει μεταφερθεί σε ένα σχέδιο, ο Gundersen τοποθετεί καρφίτσες κάθε φελλό και στη συνέχεια με μεγάλη προσοχή τους βάζει στην κατάλληλη θέση στον καμβά, δημιουργώντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τις σκιές.
perierga.gr - Πορτρέτα μεγάλης κλίμακας από... φελλούς!
«Κάθε έργο είναι διαφορετικό. Για κάποιο μπορεί να χρειαστώ, για παράδειγμα, 3.000 φελλούς, ενώ για ένα άλλο πάνω από 9.000 τεμάχια! Επιπλέον, απαιτείται πολύς χρόνος αλλά και μεγάλη υπομονή μέχρι το τέλος… Η κόρη μου με βοηθάει σ’ αυτό πολλές φορές!», λέει ο Scott Gundersen.

perierga.gr - Πορτρέτα μεγάλης κλίμακας από... φελλούς!
perierga.gr - Πορτρέτα μεγάλης κλίμακας από... φελλούς!

Από perierga.gr                                                         



                      

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Oι άνθρωποι αποκωδικοποίησαν το DNA!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Oι άνθρωποι αποκωδικοποίησαν το DNA!

Λέει ένας άγγελος στο Θεό:

- Κύριε, οι άνθρωποι αποκωδικοποίησαν το DNA του ανθρώπου.

Και απαντάει ο Θεός φανερά εκνευρισμένος:

- Καταραμένοι χάκερς. Πρέπει ν’ αλλάξω το password.




Από  tsantiri.gr

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...


FAX ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ( ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ )


Έκθεση: Υπερβολική χρήση βίας στην κατάληψη της Wall Street


 
Για υπερβολική χρήση βίας, αδικαιολόγητες συλλήψεις και παραβίαση των δικαιωμάτων των διαδηλωτών που συμμετείχαν στο κίνημα Occupy Wall Street, κατηγορεί τις αστυνομικές και δημοτικές αρχές της Νέας Υόρκης έκθεση που υπογράφουν η Παγκόσμια Επιτροπή Δικαιοσύνης, το Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και η επιτροπή Διεθνών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και η οποία δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη.
Η έκθεση καταγράφει 130 περιστατικά κατάχρησης του νόμου και ζητεί τη δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής για τη διενέργεια έρευνας. «Πολλές από τις μεμονωμένες μαρτυρίες αποκαλύπτουν σαφή παραβίαση της υποχρέωσης των αρχών να επιτρέψουν το δικαίωμα της έκφρασης και του συνέρχεσθαι» αναφέρει η έκθεση.
Ως υπεύθυνοι για την καταστολή των διαδηλώσεων, που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για τις οικονομικές ανισότητες, σημειώνονται οι επικεφαλής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και ο δήμαρχος της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ.
Σύμφωνα με την έκθεση, με εντολή τους έγιναν χιλιάδες συλλήψεις, οι περισσότερες για ήσσονος σημασίας αδικήματα.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD) ανέφερε ότι οι αστυνομικοί επέτρεψαν τις νόμιμες διαμαρτυρίες, έδειξαν αυτοσυγκράτηση και προχώρησαν σε συλλήψεις όταν παραβιάστηκαν οι νόμοι.
Σε μελλοντικές εκθέσεις θα περιλαμβάνονται στοιχεία για τη συμπεριφορά της αστυνομίας σε αντίστοιχες διαδηλώσεις, στη Βοστόνη, το Όκλαντ, την Καλιφόρνια, το Σαν Φρανσίσκο και τη Βόρεια Καρολίνα.
Η έκθεση για τα γεγονότα στη Νέα Υόρκη βασίστηκε σε διάφορες πηγές, μεταξύ των οποίων είναι συνεντεύξεις με διαδηλωτές, δικηγόρους και δημοσιογράφους, παρακολούθηση φωτογραφιών και εκατοντάδων ωρών βίντεο, από τις τηλεοπτικές λήψεις των μέσων ενημέρωσης, καθώς και ανάλυση δικαστικών εγγράφων.

Από το tvxs.

Δεν άργησε η πρώτη γκάφα…



thumb
Μόλις την πρώτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, οι διοργανωτές υπέπεσαν σε μία τεράστια γκάφα στον γυναικείο αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και την Κολομβία.
Μπορεί η τελετή έναρξης των Αγώνων να είναι το βράδυ της Παρασκευής, όμως η αγωνιστική δράση ξεκίνησε ήδη με τους αγώνες ποδοσφαίρου, όπως γίνεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Οι παίκτριες της Βόρειας Κορέας στην αρχή αρνήθηκαν να κατέβουν να αγωνιστούν, καθώς οι Βρετανοί αντί για την σημαία της Βόρειας, δίπλα από το όνομα των παικτριών εμφανιζόταν η σημαία της Νότιας Κορέας!
Μετά από καθυστέρηση μίας ώρας και αφού πρώτα αποκαταστάθηκε το λάθος των διοργανωτών στον πίνακα του γηπέδου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά και η Βόρεια Κορέα νίκησε 2-0 την Κολομβία.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΜΑΣ "ΛΙΩΣΕΙ";


ΘΑ "ΠΑΕΙ" ΑΠΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


25 Ιουλίου: Μοτοπορεία – Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας – Αττική


25 Ιουλίου: Μοτοπορεία – Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας – Αττική


Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν σε συνεννοηση με τους Χαλυβουργούς την Τετάρτη 25/7/2012 την 43η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.
Αν είναι τα ΜΑΤ να προασπίζουν το δικαίωμα στην εργασία σε αυτή την χώρα τότε καλά θα κάνουν να επέμβουν στα γραφεία των λαμόγιων των off shore επιχειρήσεων, των εικονικών δανείων για δήθεν επενδύσεις και των επιχορηγήσεων από την Ευρωπαϊκή ένωση που κατέληξαν σε λογαριασμούς στην Ελβετία και να πράξουν ανάλογα! Αυτοί μαζί με τους πολιτικούς έχουν δημιουργήσει στρατιές ανέργων.
Και όχι να εφαρμόζουν την δήθεν πυγμή μιας κυβέρνησης που μέσα στη χώρα το παίζει μάγκας προς τους πολίτες και εκτός συνόρων έχει κάνει την υπόκλιση και την δουλοπρέπεια τέχνη!
Φαίνεται όμως ότι η δικαστική, εκτελεστική και η νομοθετική εξουσία συνεργάζονται άψογα και σε χρόνους ρεκόρ μόνο όταν πρέπει να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των λίγων, σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα είναι «δύσκολα», «περίπλοκα» και οι διαδικασίες παίρνουν χρόνο! Όσο για τα ΜΜΕ τόσο καιρό κώφευαν στον αγώνα των χαλυβουργών αλλά ενδιαφέρθηκαν όταν έπρεπε να διαβάλουν την εικόνα τους.
Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας υποστηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία που παρά τις επεμβάσεις των ΜΑΤ συνεχίζεται.
Θα συγκεντρωθούμε στις 19:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη και θα αναχωρήσουμε στις 19:30.

Γάτες που μοιάζουν με τον Χίτλερ



Το όνομα «Kitler» αποτελεί έναν συνδυασμό των λέξεων «kitten» και «Hitler» και αφορά σε όσες γάτες ανά τον κόσμο μοιάζουν στο Γερμανό δικτάτορα. Έξυπνη ή όχι η ιδέα, οι φωτογραφίες από συγκεκριμένες γάτες κατακλύζουν το Διαδίκτυο, ενώ υπάρχει και σχετική ιστοσελίδα (catsthatlooklikehitler.com), όπου οι ενδιαφερόμενοι όχι μόνο μπορούν να δουν τις «διάσημες» kitler αλλά και να στείλουν τις δικές τους φωτογραφίες με γάτες που μοιάζουν στον Χίτλερ, προκειμένου να μπουν στη λίστα με τις καλύτερες.

Στην ουσία δεν πρόκειται για κάποια συγκεριμένη ράτσα αλλά για κάποια ομοιότητα που έχουν ορισμένες γάτες με τον Χίτλερ. Αυτό οφείλεται ως επί το πλείστον σε ένα μαύρο «μουστάκι» που σχηματίζεται κάτω από τη μύτη τους, επάνω στο κατά τα άλλα λευκό τρίχωμα, το οποίο παραπέμπει στον… Αδόλφο.

Από Zoygla.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ένταση το πρωί στην Χαλυβουργία

thumb
Ένταση υπήρξε νωρίς το πρωί της Δευτέρας μπροστά από την κεντρική πύλη της Χαλυβουργίας όταν δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν ομάδα απεργών που, όπως είπαν, ήθελαν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας.
Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν την βίαιη, όπως την χαρακτήρισαν, αντίδραση των αστυνομικών που προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ στη συνέχεια λόγω της κινητοποίησης μετ' εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην
  Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τσακωμός ζευγαριού



 Ένα αντρόγυνο μαλώνει στο αυτοκίνητο. Μετά από καυγά ο άντρας βλέπει δύο γαϊδούρια και λέει στη γυναίκα του:

- Συγγενείς σου είναι;

Και η γυναίκα του απαντάει:

- Ναι. Τα πεθερικά μου!


Από το asteiakia.gr

Αυτά είναι διαφορετικά μνημεία!


Μερικές φορές η εφευρετικότητα των δημιουργών δημιουργεί μνημεία που προξενούν πολλές φορές την απορία για το λόγο που δημιουργήθηκαν ή απλά εντυπωσιάζουν.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε διάφορα από αυτά όπως μια τεράστια καρέκλα σε κεντρική πλατεία, ένα ανάποδο άγαλμα σε πάρκο, μια τεράστια παραμάνα και πολλά άλλα.

Απολαύστε τις φωτογραφίες:































Πηγή: perierga.gr