Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Ληστής... "Άγιος Βασίλης"




Μία ληστεία... πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες, και σίγουρα με εντελώς διαφορετικό κίνητρο και σκοπό, σημειώθηκε στην Πολιτεία του Κολοράντο των ΗΠΑ από έναν 65χρονο.

Τι έκανε ο άνθρωπος; Αφού λήστεψε μια τράπεζα - αν και δεν αποδείχτηκε ότι οπλοφορούσε και απείλησε τη ζωή των υπαλλήλων - άρχισε να... πετάει στον δρόμο τα χρήματα, φωνάζοντας στους περαστικούς «Καλά Χριστούγεννα»!

Ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ, όπως είναι το όνομά του, συνελήφθη σε κοντινό καφέ της αλυσίδας Starbucks και για την πράξη του θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10.000 δολαρίων για να αποφυλακιστεί υπό όρους, δήλωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος «απείλησε ότι θα χρησιμοποιήσει όπλο» και λίγο αργότερα βγήκε από το υποκατάστημα της τράπεζας έχοντας αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό.


«Άρχισε να βγάζει χρήματα από μια σακούλα και να τα πετάει στον αέρα» πριν φωνάξει «Καλά Χριστούγεννα», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας είπε πως διερχόμενοι μάζεψαν κάποια από τα μετρητά, μπήκαν στο υποκατάστημα και τα παρέδωσαν στον ταμία, ενώ ο Όλιβερ ταυτόχρονα πήγε ως τα Στάρμπακς και  κάθισε εκεί, περιμένοντας να συλληφθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Denver Post, συνεχίζουν να μην έχουν βρεθεί «χιλιάδες δολάρια» ενώ, κατά την ίδια πηγή, δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο Όλιβερ πράγματι οπλοφορούσε όταν έκανε τη ληστεία.

Από το zougla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου