Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Ρατσιστικό ξέσπασμα στην Ουκρανία λόγω κορονοϊού





Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στην πόλη Νόβι Σαντζάρι της Ουκρανίας όπου κάτοικοι συγκρούστηκαν με την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας τους για την μεταφορά 72 ανθρώπων που απομακρύνθηκαν από την κινεζική Γουχάν.
Σε μία έκρηξη ρατσισμού κατά των ανθρώπων που μεταφέρθηκαν από την κινεζική πόλη στην Ουκρανία (ανάμεσά τους 45 Ουκρανοί και 27 ξένοι) πολίτες της περιοχής αντέδρασαν στην άφιξή τους σε κέντρο νοσηλείας.
Η κατάσταση δεν άργησε να εκτραχυνθεί και οι συγκεντρωμένοι συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας.
Υπό αστυνομική προστασία, τα λεωφορεία που μετέφεραν τους 72 που απομακρύνθηκαν από την Γουχάν, ορισμένα από τα οποία είχαν σπασμένα τζάμια, κατάφεραν στη διάρκεια της νύχτας να περάσουν την πύλη του νοσοκομείου.
Σήμερα η Ουκρανή υπουργός Υγείας ανακοίνωσε μία πρωτότυπη κίνηση αλληλεγγύης δηλώνοντας ότι θα μπει για τέσσερις ημέρες σε καραντίνα μαζί με αυτούς τους 72 ανθρώπους.
«Πήρα την απόφαση να τεθώ υπό παρακολούθηση μαζί με τους ανθρώπους αυτούς. Θα περάσω τις 14 προσεχείς ημέρες μαζί τους, στο ίδιο κτίριο και υπό τις ίδιες συνθήκες. Ελπίζω ότι η παρουσία μου θα ηρεμήσει αυτούς στο Νόβι Σαντζάρι και στην υπόλοιπη χώρα», γράφει η υπουργός Ζοριάνα Σκαλέτσκα σε μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο e.t.c. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com || ή γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Είμαστε πολύ γρήγοροι, αξιόπιστοι και αξιόπιστοι και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 μέχρι € 50 εκατομμύρια. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com || Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

    ΑπάντησηΔιαγραφή