Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο Latuff ξαναχτυπά με νέο σκίτσο


Share on email Share on print More Sharing Services



Με νέο σκίτσο επανέρχεται ο Αραβοβραζιλιάνος καρτουνίστας Carlos Latuff Ασχολείται και πάλι με την Ελλάδα και τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Στο σκίτσο του πρωταγωνιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, η θυμωμένη Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Έλληνας πρωθυπουργός καταϊδρωμένος απέναντι από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που του κάνει σήμα ότι όλα βαίνουν καλώς, τη στιγμή που η Ελλάδα αρκετά θυμωμένη κρατά έναν μεγεθυντικό φακό και διαβάζει τα ψιλά γράμματα στη συμφωνία, ενώ κοιτά δολοφονικά τον Αλέξη Τσίπρα. Το σχόλιο που συνοδεύει το σκίτσο είναι ενδεικτικό: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει παραχωρήσεις για να φτάσει σε συμφωνία με το Eurogroup».
Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο σκίτσο του ο Latuff αναπαριστούσε την εξαντλημένη Ελλάδα υποβασταζόμενη από τον Αλέξη Τσίπρα να παραδίδουν το κείμενο- άρνηση στη λιτότητα.

Ο Αραβοβραζιλιάνος καρτουνίστας ειδικεύεται στα σκίτσα που αφορούν στην ισραηλινο-παλαιστινιακή διένεξη, ενίοτε ασχολείται με θέματα πολιτκού περιεχομένου που απασχολούν την επικαιρότητα. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την τελική συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους που κυριαρχούν σε όλο το διεθνή τύπο. 
 
Απο ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου