Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Και μέσα σ΄όλα... δωρεάν πορνό μέχρι την Κυριακή από τον Σειρινάκη!


Και μέσα σ΄όλα... δωρεάν πορνό μέχρι την Κυριακή από τον Σειρινάκη! - Media


Πότε το δημοψήφισμα, πότε το grexit, πότε το μνημόνιο, δεν θέλει και πολύ ένας λαός να «χτυπήσει κόκκινο». Αλήθεια ποιος έχει διάθεση για φλερτ, ή για σεξ την περίοδο αυτή; Ελάχιστοι άνθρωποι. Το μυαλό τους βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Και άιντε και έχουν το μυαλό τους στο σεξ, δεν θέλει πολύ να ξεφύγεις και να σκεφτείς τη Μέρκελ. Τότε το σεξ πάει περίπατο. Και γίνεσαι και ρεζίλι.
Στην Ελλάδα, της κατάθλιψης, του άγχους, και της έλλειψης διάθεσης για σεξ, έρχεται ένας άνθρωπος να προσπαθήσει να διορθώσει τη διάθεση. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, παραγωγός ταινιών ερωτικού περιεχομένου, ανακοίνωσε ότι προσφέρει τσάμπα πορνό προς όλους, από σήμερα Παρασκευή, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, οπότε θα έχει ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με το Grexit.
Στην ιστοσελίδα της εταιρίας ταινιών ενηλίκων Sirina, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, αυτή του Δημήτρη Σειρηνάκη, προκειμένου να συμπαρασταθεί με το δικό της τρόπο στον προβληματισμένο Ελληνικό λαό. Aπό σήμερα Παρασκευή και εως ότου η Ευρώπη  καταλήξει σε συμφωνία- η Sirina - θα διαθέτει επιλεγμένο premium περιεχόμενο, χωρίς καμία απολύτως χρέωση σε όλους τους Έλληνες!»
Προς ενημέρωση σας, σήμερα προβάλλεται η ταινία: «Βούλα Βαβάτση και ο Υπουργός». Όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της εταιρίας Sirina για να την παρακολουθησουν.
Απο ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου