Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ραντεβού στο λιμάνι δίνουν οι Ηρακλειώτες – Θα ανάψουν κεριά και θα ρίξουν λουλούδια στη θάλασσα

Όπως αναφέρει το σχετικό κάλεσμα: «Θα ανάψουμε κεριά και θα ρίξουμε λουλούδια στο λιμάνι για τον Αντώνη και για όλους του Αντώνηδες».

 Θρήνος και οργή επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη μετά την αποκάλυψη του φριχτού θανάτου του 36χρονου Αντώνη, στο λιμάνι του Πειραιά, έπειτα από το σπρώξιμο μελών του πληρώματος του Blue Horizon από τη μπουκαπόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήδη μέσω των social media έχουν οργανωθεί δύο πορείες διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 36χρονου.

Στο Ηράκλειο η πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι Ηρακλείου αύριο, Πέμπτη. Όπως αναφέρει το σχετικό κάλεσμα: «Θα ανάψουμε κεριά και θα ρίξουμε λουλούδια στο λιμάνι για τον Αντώνη και για όλους του Αντώνηδες».

Πορεία διαμαρτυρίας στον Άγιο Νικόλαο

Σήμερα, πλήθος κόσμου έχει δώσει… ραντεβού στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 7 το απόγευμα οπότε και θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας.

«Για όλους τους Αντώνηδες, τις Μανάδες, τα Παιδιά, τους Πατεράδες, για όλα τα πνιγμένα όνειρα και τις ασφυκτικά πνιγμένες ελπίδες», καταλήγει η σχετική αφίσα.

Πηγή: cretapost.gr
https://www.cretapost.gr/792151/blue-horizon-rantevou-sto-limani-dinoun-i-irakliotes-tha-anapsoun-keria-ke-tha-rixoun-louloudia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου