Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ΡΩΣΙΑ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ... ΔΟΝΗΤΗ


Ένα "ύποπτο" δονούμενο πακέτο ήταν ικανό να κινητοποιήσει την αντιτρομοκρατική και να αποκλείσει ένα ολόκληρο αεροδρόμιο στην Βορειοδυτική Ρωσία. Γκάφα ολκής από τον αρμόδιο υπάλληλο όταν ανακαλύφθηκε ότι ήταν απλά ένας... δονητής (Pic)
Προσοχή, προσοχή φόβος να εκραγεί ο... δονητής! Συναγερμός σήμανε στην αντιτρομοκρατική της Ρωσίας όταν σε  δέμα ταχυδρομείου ακούστηκε ένας περίεργος ήχος.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Πετροζαβόντσκ στη Δημοκρατία της Καρελίας  στη Βορειοδυτική Ρωσία όταν ο αρμόδιος υπάλληλος που άκουσε τον περίεργο ήχο κάλεσε άμεσα την αστυνομία η οποία στο φόβο τρομοκρατικής επίθεσης απέκλεισε την περιοχή και ειδική ομάδα πυροτεχνουργών έφτασε στο ταχυδρομείο.
Το ύποπτο πακέτο απομακρύνθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας για να ανοιχτεί. Την ώρα που οι ειδικά εξοπλισμένοι πυροτεχνουργοί άνοιγαν το πακέτο αντί για βόμβα βρήκαν ένα δονητή  που είχε προορισμό κάποια κυρία που είχε την ανάγκη του.

1 σχόλιο:

  1. Αμάν πια αυτή η κρατική καταστολή στην Ρωσία, δεν αφήνει ήσυχες τις κυριες να απολαύσουν την ευχαριστηση ενός δονητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή