Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΤΟΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στην Χαλκίδα


Αντιμέτωποι με την έντονη αγανάκτηση των πολιτών ήρθαν ο Κάρολος Παπούλιας και ο υπουργός Εσωτερικών Αναστάσιος Γιαννίτσης.
Συγκεκριμένα όταν οι πολίτες αντιλήφθηκαν την παρουσία τους άρχιζαν να φωνάζουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι πρέπει να παραιτηθεί αλλά και διάφορα συνθήματα εναντίωσης στην κυβερνητική πολιτική.
Τελικά ο κ. Παπούλιας αποφάσισε να προσκυνήσει την ελληνική σημαία και να αποχωρήσει, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 6 προσαγωγές.

Στην Θεσσαλονίκη

Γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες από ομάδα πολιτών δέχτηκε κατά την αποχώρησή του από των καθαγιασμό των υδάτων στο Θερμαϊκό Κόλπο ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης.
Μαζί με τον κ. Μαγκριώτη ήταν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άγγελος Κολοκοτρώνης.
Την τελετή στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου την πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Άνθιμος.

Στο Κολωνάκι

Τις αποδοκιμασίες ορισμένων πολιτών συνάντησαν η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στο Κολωνάκι.
Συγκεκριμένα την ώρα που αποχωρούσαν από τη Δεξαμενή η κ. Διαμαντοπούλου και ο κ. Καμίνης δέχτηκαν μικρής διάρκειας και έντασης αποδοκιμασίες από πολίτες που φώναζαν «Καλοφάγωτα» και «Φέρτε πίσω τα λεφτά».

Στον Πειραιά παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Αρβανιτόπουλος, ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, και βουλευτές όλων των κομμάτων. Κατά τη διάρκεια της τελετής, δεν έλειψαν αποδοκιμασίες από ομάδες πολιτών, όπως οι πρώην εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, οι οποίοι ζήτησαν να γίνουν εργοστάσια και να φύγει η ανεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου