Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Έπιπλα βασισμένα στην ψευδαίσθηση!

Ο Christopher Duffy, σχεδιαστής επίπλων εκπλήσσει με την φαντασία και δημιουργεί ψευδαισθήσεις για τα αντικείμενα γύρω μας. Το 2002 ως απόφοιτος σχεδιασμού προϊόντων στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον έκανε την αρχή του δημιουργώντας αντικείμενα για την κουζίνα του, με την πάροδο του χρόνου ξεφεύγοντας από τον χώρο της κουζίνας, άρχισε να δημιουργεί έπιπλα και κατέληξε να έχει την δική του εταιρία σε ένα ευρύχωρο στούντιο στο Ανατολικό Λονδίνο.




Όπως αναφέρει το esthetic.gr, oι ιδέες του Christopher συνδυάζουν την τέχνη με την λειτουργία και “παίζει” με την έννοια της βαρύτητας, της γεωμετρίας και της ψευδαίσθησης! Τα ιδιόμορφα σχέδια και οι καινοτόμες ιδέες πηγάζουν από το μυαλό του και από γνωστούς καλλιτέχνες, προσπαθώντας να υλοποιήσει τις σκέψεις τους.

Με την ισχυρή οικολογική συνείδηση που τον διακατέχει τελειοποιεί τα αριστουργήματά του! Ειδικευμένοι τεχνίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο αναλαμβάνουν την υλοποίηση των έργων του, κατά παραγγελία, από βιώσιμη ξυλεία και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου