Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Αντιφασιστικές συναυλίες και διαδηλώσεις για τον Παύλο Φύσσα

Ο Παύλος Φύσσας

Ο Παύλος Φύσσας  EUROKINISSI

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συγγενείς και φίλοι του καλούν σε εκδηλώσεις αγώνα και μνήμης.

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται την ερχόμενη Τρίτη από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Συγγενείς και φίλοι του Παύλου καλούν στις εκδηλώσεις μνήμη και αγώνα, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία, στον νέο χώρο των Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου–Δραπετσώνας. Στη συναυλία με τίτλο "5 ΧΡΟΝΙΑ #ΣΙΓΑ_ΜΗ_ΦΟΒΗΘΩ", θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της μουσικής: Δημήτρης Πουλικάκος, Μεθυσμένα Ξωτικά, Bad Moovies, είναι μόνο κάποιοι από τους μουσικούς που με την τέχνη τους παίρνουν θέση κατά του φασισμού, στην μνήμη του Παύλου Φύσσα. Τα έσοδα από την συναυλία θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της πολιτικής αγωγής στη δική της Χ.Α.
Αντιφασιστικές συναυλίες και διαδηλώσεις για τον Παύλο Φύσσα
Στις 18 Σεπτεμβρίου η κεντρική αντιφασιστική πορεία, με την στήριξη της οικογένειας και των φίλων του Παύλου, θα ξεκινήσει από το μνημείο του στο Κερατσίνι και θα κατευθυνθεί προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.
Παράλληλα, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ καλούν σε ξεχωριστή κινητοποίηση την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη, στις 18:30 στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν) στο Κερατσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου