Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Σπίτια για εκκεντρικούς ιδιοκτήτες…

Οι σχεδιαστές κατοικιών ανά τον κόσμο μάς εκπλήσσουν συχνά με τις δημιουργίες τους, σε μια προσπάθεια να συνδυάσουν την αρχιτεκτονική με την τέχνη, το design με τη λειτουργικότητα.

Ως αποτέλεσμα αυτού είναι η δημιουργία εκκεντρικών κατοικιών που δεν ικανοποιούν μόνο τους ιδιοκτήτες τους αλλά αποτελούν και έναν τρόπον τινά αξιοθέατο της τοποθεσίας όπου βρίσκονται.

Το χρώμα και το σχέδιο αποτελούν τα βασικά «συστατικά» κάθε κατοικίας που φιλοδοξεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να ξεχωρίσει από το… πλήθος! Με λίγα λόγια να καταφέρει να ξεφύγει από τα κλασικά και συμβατικά αρχιτεκτονικά πλαίσια, προσφέροντας αρκετές δόσεις… εκκεντρικότητας!

Φανταστείτε, λοιπόν, σπίτια με παράξενες προσόψεις, σε σχήμα παπουτσιού ή κολοκύθας, ακόμη δωμάτια μέσα σε… φούστες ή πάνω σε δέντρα και μπαλκόνια σε σχήμα φλιτζανιού! Κι αν πάλι πιστεύετε ότι δεν θα ζούσατε ποτέ εκεί μέσα, μια εικονική βόλτα στις 15 εκκεντρικές κατοικίες που ακολουθούν μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη…

1. Σπίτι… κουκλόσπιτο!2. Γλυκό σαν… γλειφιτζούρι!3. Το σπίτι του… παπουτσωμένου γάτου!4. Γατόσπιτο…5. Με μπαλκόνια… φλιτζάνια!6. Ευτυχισμένο σπίτι!7. Φουτουριστικό σπίτι…8. Hello Kitty και… ξερό ψωμί!9. Δωμάτια με θέα… κάτω από τη φούστα!10. Με εξωγήινη… διάθεση!11. Πραγματικό δεντρόσπιτο…12. Σαν τον Χάνσελ και τη Γκρέτελ!13. Τρομοκρατημένο… σπίτι!14. «Αλκοολικό» σπίτι!15. Για τους λάτρεις του αυτοκινήτου…Πηγή: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου