Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ραντεβού εργαζομένων και ανέργων στη ΔΕΘ

thumb
Κλειστό θα παραμείνει το Σάββατο το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ.
O πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς εγκαινίασε την έκθεση και θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση εταιρειών HELEXPO και ΔΕΘ, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η καθιερωμένη ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς ούτε και η συνέντευξη Τύπου.
Αναφορικά με τα συλλαλητήρια η ΓΣΕΕ, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκεντρωθούν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ στο ίδιο μέρος διοργανώνει ξεχωριστό συλλαλητήριο το ΠΑΜΕ.
Υπενθυμίζεται ότι στο συλλαλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ θα μετέχει και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της τροχαίας σε αρκετούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης,  γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ και των Πανεπιστημίων, απαγορεύεται η στάθμευση από σήμερα το πρωί μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου