Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Βρετανία: Θέση πάρκινγκ για... παιδικά παιχνίδια

Ένταση επικράτησε για πολλοστή φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε πόλη της Βρετανίας, καθώς οδηγοί οχημάτων δεν μπορούν να καταλάβουν τον λόγο ύπαρξης μιας θέσης πάρκινγκ που προορίζεται για… παιχνίδια.

Με μόλις 23 εκατοστά πλάτος και δύο κίτρινες γραμμές να την ορίζουν, η συγκεκριμένη θέση προορίζεται μόνο για παιδικά οχήματα. Οι κάτοικοι στην πόλη Μπέρι Πορτ δυσκολεύονται ακόμα να συνηθίσουν την ύπαρξή της, ωστόσο δείχνουν να το διασκεδάζουν, ενώ αρκετοί είναι οι επισκέπτες που μένουν άφωνοι όταν ενημερώνονται σχετικά.

Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, η συγκεκριμένη θέση προέκυψε ύστερα από τη «συνάντηση» ενός ιδιωτικού και ενός δημόσιου δρόμου, αποτελώντας ουσιαστικά ένα πολεοδομικό λάθος λίγων εκατοστών. Η μια κίτρινη γραμμή οριοθετεί το τέλος του δημόσιου και η άλλη του ιδιωτικού δρόμου.

Σε κάθε περίπτωση, ορισμένοι από τους κατοίκους δεν χάνουν την ευκαιρία να τοποθετούν μικρά αυτοκίνητα και λεωφορεία στο σημείο, το οποίο οριοθετήθηκε πριν από δύο εβδομάδες.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, όταν το παρατήρησα για πρώτη φορά. Μόλις που χωράει τον τροχό μιας μηχανής. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ύπαρξής της. Το αγαπημένο όμως ήταν όταν τοποθέτησα ένα παιδικό λεωφορείο, απλά και μόνο για να γελάσουμε», εξήγησε ο υπεύθυνος ταξιδιωτικών μεταφορών με λεωφορείο, Emyr Phillips.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα κόβεται κλήση στους παραβάτες.

Από Zoygla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου