Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Πάμε τρέχοντας! Δοκιμαστής σφαιρών paintball, με μισθό 50.000€



Εταιρία στη Βρετανία προσφέρει πλούσιο μισθό σε υπάλληλο με βασικό αντικείμενο να κάθεται να... τις τρώει από όπλα που εκτοξεύουν χρωματιστές σφαίρες. Πάνω από 10.000 οι αιτήσεις
Η Βρετανική εταιρεία που διαθέτει χώρους διεξαγωγής αγώνων paintball σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν περίμενε ποτέ την μαζική ανταπόκριση υποψηφίων στην αγγελία της. Βλέπετε η αγγελία ζητούσε έναν "ανθρώπινο στόχο", έναν άνθρωπο δηλαδή που θα αποτελούσε το "σάκο του μποξ" για τις δοκιμές της εταιρίας στις ριπές με τις ειδικές σφαίρες με χρώμα του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια 10.000 ήταν οι υποψήφιοι, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν ακόμη και τα σύνορα της χώρας.
"Η απίστευτη ανταπόκριση είναι το τελευταίο πράγμα που αναμέναμε όταν δημοσιεύσαμε την αγγελία" αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, ο οποίος παρόλα αυτά διευκρινίζει πως ο "πυροβολημένος" υπάλληλος θα αμείβεται με 40.000 βρετανικές λίρες, ήτοι 50.000€ περίπου το χρόνο. "Δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε πως τόσοι πολλοί άνθρωποι από την Μεγάλη Βρετανίας, αλλά εκτός αυτής, θα ήθελαν τόσο να κάνουν ένα τέτοιο επάγγελμα" συμπληρώνει.
Η ανταπόκριση είναι ακόμη πιο θεαματική αν αναλογιστεί κανείς πως στην περιγραφή των υποχρεώσεων του υπαλλήλου περιγράφεται σαφώς πως ενδέχεται να τον πυροβολούν ακόμη και χωρίς τα απαραίτητα προστατευτικά. Είναι πιθανό δηλαδή να γίνονται στόχοι της χρωματιστής σφαίρας, φορώντας ελαφρύ ρουχισμό, με στόχο να τεστάρουν τις συνέπειες της σφαίρας ακόμη και στο χειρότερο σενάριο που αυτή θα πετύχει... σάρκα. Άλλωστε η αγγελία τονίζει πως υπάρχει πάντα η πιθανότητα πόνου και μελανιών.
Σε ό, τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες "αρμοδιότητες" του υπαλλήλου είναι να δέχεται τα paintball πυρά εν κινήσει, τρέχοντας ή ακόμη και σκαρφαλώνοντας εμπόδιο, πολλές φορές χωρίς προστατευτικό. Από την άλλη ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δήλωσε πως οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερη σοβαρότητα και επαγγελματισμό: "Είχαμε αίτηση ενός ανθρώπου που υπήρξε στρατιώτης με προηγούμενη εμπειρία στη χρήση όπλων, αλλά και πρώην ταχυδακτυλουργού που σημείωνε πως διέφυγε αληθινής σφαίρας στο πάρα πέντε, όταν ένα από τα μαγικά κόλπα δεν πήγε καλά".
Όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και μεγάλος και η δουλειά των υπευθύνων της εταιρίας χρονοβόρα προκειμένου να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τον πιο ικανό!!

Πηγή: rt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου