Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Οι πρώην εργαζόμενοι του CITY PLAZA δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες

Οι πρώην εργαζόμενοι του CITY PLAZA δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες
Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής εργαζομένων του ξενοδοχείου:
«Οι τέως εργαζόμενοι του ξενοδοχείου CITY PLAZA εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες που κατέφυγαν στο ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και έξι χρόνια. Παραμένουμε απλήρωτοι όλα αυτά τα χρόνια ακόμα ενώ μας οφείλονται αποζημιώσεις συνολικού ύψους περί τις 180.000 ευρώ, διότι η ιδιοκτήτρια του ακινήτου παρακρατούσε τον κινητό εξοπλισμό του ξενοδοχείου, ο οποίος έπρεπε να έχει εκποιηθεί για να πληρωθούμε.
Μέσα στο ξενοδοχείο αυτό, στον κινητό εξοπλισμό, σε κάθε του γωνιά, υπάρχει ο ιδρώτας και ο μόχθος μας. Δεκαετίες δουλέψαμε σκληρά εκεί μέσα, για να βρεθούμε στον δρόμο χωρίς αποζημιώσεις. Κάποιοι από εμάς λίγο πριν τη σύνταξη.
Δηλώνουμε ότι ο κινητός εξοπλισμός του ξενοδοχείου δεν ανήκει στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου. Ανήκει στην πτώχευση και στην ουσία ανήκει σε εμάς. Από την πώλησή του θα αποζημιωθούμε.
Πρόσφυγες και εμείς μέσα στη χώρα μας, κατατρεγμένοι από τους ισχυρούς συμμεριζόμαστε τον πόνο κάθε κατατρεγμένου, ντόπιου και ξένου. Αλλά και δεν παραδίνουμε τα όπλα. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των δίκιων αιτημάτων, των αναγκών και των δικαιωμάτων μας».
Βίντεο από την επίσκεψη των εργαζομένων στο Χώρο Στέγασης Προσφύγων City Plaza τη Δευτέρα 25/4/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου