Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Street art και photoshop τρολάρουν άγρια τον Trump!


Trump Art


tvxs:
Ιφιγένεια Κοντού
Τι κάνεις αν θέλεις να μποϋκοτάρεις έναν υποψήφιο πρόεδρο; Τον διαπομπεύεις. Το κόλπο είναι παλιό. Το μέσον είναι καινούργιο. Ή σχεδόν καινούργιο... Καιρός ήταν να μπει και το photoshop στο παιχνίδι της διαπόμπευσης.
Κάπως έτσι πρέπει να το σκέφτηκαν οι δύο καλλιτέχνες - φωτοσοπάδες William Duke και Brandon Griffin από την Καλλιφόρνια, πήραν την εικόνα από τις ανδρικές τουαλέτες του Belushi’s Bar στο St Christopher’s Inns hostel στο Παρίσι, πρόσθεσαν την εικόνα του Trump και παρουσίασαν αυτό το «αριστούργημα».
Ίσως να σκέφτηκαν ότι τα ουρητήρια σε σχήμα γυναικείων χειλιών [σχεδιασμένα από τον Ολλανδό designer Meike van Schijndel] είναι ήδη από μόνα τους ένα χυδαίο  δημιούργημα, πόσο χειρότερα μπορεί να τα κάνει το πορτρέτο του Trump;
Γεγονός είναι πάντως ότι από τότε που μπήκε στην κούρσα για την Προεδρία, ο δισεκατομμυριούχος με την κρίσεις μεγαλομανίας και τις ρατσιστικές εξάρσεις έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο κίνημα στην Τέχνη.
Trump Art το λένε και εξαπλώνεται ταχύτατα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι καλλιτέχνες βάζουν τα δυνατά τους [πινέλα, spray, photoshop και ακόμη και κάποια ανατριχιαστικά υλικά όπως το ανθρώπινο αίμα] και τις πιο άγριες διαθέσεις τους για ανελέητο τρολάρισμα.
Ο Τrump βέβαια δεν δείχνει να πτοείται... Το πολύ - πολύ να φουντώσει το περουκίνι του...
Street Art από τον Pegasus
Street Art από τον Hanksy
Street Art από τον ΤΡΕΒΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου