Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Νικητής στην Eurovision ο "κακός" Στάλιν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: 

Γράφει ο mitsos 175  

Σιγά μην κάτσω να δω τηλεόραση και μάλιστα Eurovision. Σήμερα βρίσκεις να ακούσεις ότι τραγούδι θες, ότι ώρα επιθυμείς. Για το σημερινό νικητή έχω να πω δυο λογάκια.

Το τραγουδάκι πέτυχε το σκοπό του, να ταΐσει κουτόχορτο. Θα τραγουδιέται από κάποιους μαζί με άλλες παλιές επιτυχίες, όπως το "Έρρικα", την "Panzerlied" και παρόμοια "ποπ" τραγούδια. Στρας, προβολείς, μια ευπαρουσίαστη τραγουδίστρια, τα ΜΜΕ φυσικά, μια κακόγουστη αλλά καλά οργανωμένη φιέστα και να η προπαγάνδα: Ο "κακός" Στάλιν! Όσο για τη σημασία της πρωτιάς, να πούμε ότι το "Volare", ένα πασίγνωστο παλιό τραγούδι, βγήκε τρίτο στη Eurovision, αλλά πρώτο στο κοινό κι ότι "Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει". Στη συγκεκριμένη περίπτωση Ουκρανή τραγουδά, Γερμανούς ξεπλένει.

Δεν μ' ενδιαφέρουν τα άσματα, άλλο μ' ενδιαφέρει. Η ΕΕ είναι ναζιστική σφηκοφωλιά. Ξεπλένουν τα φασιστικά εγκλήματα σε κάθε ευκαιρία. Όταν πρόκειται για αντικομουνισμό, υπάρχει "συγκίνηση", όταν πρόκειται για δίκαιες διαμαρτυρίες όσον αφορά τις γενοκτονίες των Δυτικών, λυσσάνε. Τους έτσουξε που έχασαν τον πόλεμο. Αφού όμως ήταν κτήνη, τι να κάνουμε; Κτήνη που σκότωσαν 15.000.000 Αμάχους στο Ανατολικό μέτωπο. Που βασάνισαν, βίασαν, έκαψαν, κατάστρεψαν, λεηλάτησαν, φυλάκισαν, εξευτέλισαν, ταπείνωσαν, έκαναν κάθε έγκλημα που υπάρχει. Από το το πογκρόμ της Λβιβως τη σφαγή του Μπάμπι Γιαρ τη μεγαλύτερη εκτός στρατοπέδων συγκέντρωσης, οι Ουκρανοί φασίστες απόκτησαν σχεδόν αμέσως -κι όχι άδικα- τον τίτλο των χειρότερων εγκληματιών πολέμου της Παγκόσμιας Ιστορίας. Λιποτάχτες, βιαστές, δολοφόνοι, ληστές, απατεώνες, φασίστες και νοσταλγοί του Τσάρου, ξεπέρασαν σε βαρβαρότητα ακόμα και τους Γερμανούς ομολόγους τους.

Αυτούς τους απάνθρωπους εγκληματίες μετά την 28η Οκτώβρη του 1944 (την απελευθέρωση της Ουκρανίας) ο Σοβιετικός Λαός, τα θύματα που υπέστησαν τα πάνδεινα, τους τιμώρησε (με πολύ επιείκεια μάλιστα σε σύγκριση με τα φρικαλέα που διέπραξαν). Πράγμα που έπρεπε να γίνει κι εδώ στην Ελλάδα για κάθε μπάσταρδο γκεσταπίτη - γερμανοτσολιά. Το αίμα που έχυσαν οι ναζί δεν ξεπλένεται με τίποτα, είναι ωκεανός φουρτουνιασμένος και τους πνίγει συνέχεια.

ΥΓ.
1) Οι Ουκρανοί νεοναζί κυκλοφορούν με τα εμβλήματα της 14ης μεραρχίας των SS της μοναδικής που τα μέλη της τον καιρό του Β'ΠΠ εκτελούνταν επιτόπου ως τα μεγαλύτερα σαδιστικά τέρατα. Η 14η μεραρχία και το 15ο Σώμα Ιππικού (SS) ήταν οι κύριες μονάδες που υπηρετήσαν οι Τάταροι της Κριμαίας, οι οποίοι, αν και Τουρκικό (Τουρανικό) φύλο, ονομάστηκαν για λόγους σκοπιμότητας "Γότθοι" από το 3ο Ράιχ. Ήθελαν λοιπόν μέσω της συμμαχίας με τους ναζί και με Γενοκτονία, να αφανίσουν την πλειοψηφία του πληθυσμού (Ρώσους), ώστε να κάνουν ξανά το Χανάτο της Κριμαίας.

2) Το ποσοστό των Σοβιετικών στρατιωτών, αιχμάλωτων πολέμου, που πέθαναν κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας ήταν 72%! Αν έπεφταν στα χέρια αυτών των δημίων, το ποσοστό ανέβαινε στο 97%, αν και προτιμούσαν αίμα αμάχων! Το αντίστοιχο ποσοστό θανάτων των Γερμανών αιχμαλώτων από τους Σοβιετικούς ήταν κοντά στο 10%...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου