Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Μεγαλούργησε πάλι η αστική "δικαιοσύνη" - 28 μήνες με αναστολή στο "δεξί χέρι και σχολικό φίλο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας" Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος κρίθηκε ένοχος "για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ:

Επεσε σήμερα η αυλαία στην δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπιζε ο παιδεραστής -και με βούλα δικαστικής απόφασης αυτή την φορά- Νίκος Γεωργιάδης.
"Το δεξί χέρι και σχολικός φίλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας" -όπως κατέθεσε ο ίδιος κατά την απολογία του κατά την απολογία του- κρίθηκε ένοχος για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής.
Οπως διαβάζουμε σε σχετικό ρεπορτάζ, "το Δικαστήριο που δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ".

Μάλιστα. Ο πρώην υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ., εγκληματούσε με θύματα ανήλικα παιδάκια και η αστική δικαιοσύνη τον "τιμώρησε παραδειγματικά", όπως συνηθίζει να κάνει στους εγκληματίες του "λευκού κολάρου", κάτι που θα δούμε και παρακάτω.
Επέβαλε, στον Ν. Γεωργιάδη, κάποιους μήνες φυλακή με αναστολή - ε, δεν είναι καθαρίστρια, Τάσος ή Ηριανά για να γνωρίσει τα κάγκελα της φυλακής- πλήρωσε ένα αστείο γι' αυτόν χρηματικό ποσό και επέστρεψε σπίτι του για να σχεδιάσει τις επόμενες "δραστηριότητες" του.

Εδώ να σας πούμε ότι δεν έχουμε κανένα "μαντικό χάρισμα", αφού αυτή την δικαστική κατάληξη για το πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ την είχαμε "προβλέψει". Απλώς γνωρίζουμε την διαχρονική λειτουργία της αστικής "δικαιοσύνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου