Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Δίκη για την δολοφονία Α. Γρηγορόπουλου: Δικαιώνεται η εκτίμηση του Α. Κούγια για "θεόσταλτο" δολοφόνο

Από το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, 

giorgis :

Του Γ.Γ

Κοίτα να δεις που τελικά θα δικαιωθούν οι εκτιμήσεις που είχε κάνει ο "μοντελοπνίχτης" -κατά δήλωση του- δικηγόρος Αλέξης Κούγιας τότε που παρουσίαζε «θεόσταλτο» τον μπάτσο-δολοφόνο του Α, ΓρηγορόπουλουΚορκονέα που υπεράσπιζε.
«Ο Θεός επέφερε αυτό το αποτέλεσμα» είχε πει αναφερόμενος στην εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Α. Γρηγορόπουλου.

Κάτι παρόμοιο είπε σήμερα και ο Εισαγγελέας Βασίλειος Χανής στην ακροαματική διαδικασία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας, όπου δικάζεται η ίδια υπόθεση.
«Ο Αλέξης ήταν ο άτυχος της στιγμής που δέχτηκε τη σφαίρα από εξοστρακισμό», μας είπε και συμπλήρωσε ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και πυροβόλησε ευρισκόμενος σε κατάσταση θυμού.
Απέδωσε την δολοφονία του 15χρονου σε ένα «συμβάν είναι εντελώς συγκυριακό, συμπτωματικό, συμβάν ανοησίας». Με αυτό το σκεπτικό του ο "λειτουργός της Θέμιδας" πρότεινε  την τροποποίηση του κατηγορητηρίουαπό ανθρωποκτονία με ευθύ δόλο σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, οπότε να αποδοθεί ποινή "χάδι" στον δολοφόνο μπάτσο.

Ποιο μεγάλη "κατανόηση" έδειξε, ο εισαγγελέας, στον συνεργό του δολοφόνου, Βασίλη Σαραλιώτη, αφού σύμφωνα με τον ίδιο "δεν μπορούσε να αποτρέψει την δολοφονία" και πρότεινε την αθώωσή του.

Φυσικά θα περιμένουμε την δικαστική απόφαση για να την σχολιάσουμε. Υποθέτουμε πάντως ότι η ποινή που θα επιβληθεί από την "ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη" στον δολοφόνο μπάτσο θα είναι μικρότερη απ' αυτή της καθαρίστριας που πλαστογράφησε το πτυχίο της για να κερδίσει ένα πενιχρό μεροκάματο. Το ίδιο δεν έγινε σήμερα και στην περίπτωση του Α. Μαρίνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου