Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Εντυπωσιακές σουίτες στο πιο… κρύο ξενοδοχείο!

Κάθε χρόνο στην πόλη Jukkasjärvi της Σουηδίας, επικρατεί αναβρασμός από δεκάδες καλλιτέχνες που συρρέουν στο πιο… κρύο ξενοδοχείο του κόσμου, το «Ice Ηotel» προκειμένου να δημιουργήσουν τις σουίτες του, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από πάγο.

Το «Ice Hotel» είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο αυτού του είδους και καλεί δεκάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο για να κατασκευάσουν αρκετές καλλιτεχνικές σουίτες όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν σύγχρονες ανέσεις και υψηλής ποιότητας φιλοξενία.

Τη φετινή χρονιά περίπου 40 διεθνείς καλλιτέχνες άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια της δημιουργικότητας, κατασκευάζοντας δωμάτια-έργα τέχνης. «Πολλοί από τους καλλιτέχνες που έρχονται ως εδώ δεν έχουν εργαστεί ξανά με χιόνι και πάγο και αυτό είναι συγκλονιστικό καθώς η έμπνευσή τους κρύβει συχνά πολλές εκπλήξεις», αναφέρει ο διευθυντής του ξενοδοχείου Arne Bergh. Άλλωστε το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό, καθώς ολόκληρα δωμάτια, έπιπλα, διακοσμητικά στοιχεία, σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και σκεύη, κατασκευάζονται από πάγο, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής στους τυχερούς επισκέπτες.
Από το perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου