Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

O Γκρίλο χρησιμοποίησε φωτογραφία με Παπαδόπουλο, Παττακό και Μακαρέζο




Ο Γκρίλο ανέβασε στο μπλογκ του φωτογραφία, όπου παρομοιάζει Μόντι, Μπερσάνι και Μπερλουσκόνι με τους πρωτεργάτες της χούντας στην Ελλάδα.


Μόντι, Μπερσάνι και Μπερλουσκόνι, "φιγουράρουν" στα σώματα των
 Παττακού, Παπαδόπουλου και Μακαρέζου. Το Photoshop πήρε φωτιά για λογαριασμό του Μπέπε Γκρίλο. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο προσωπικό μπλογκ του Κινήματος Πέντε Αστέρων.
Την Τρίτη, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Κινήματος Πέντε Αστέρων ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να κάνουν κατάληψη στο ιταλικό κοινοβούλιο διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση έναρξης εργασιών. Στη συνέχεια, οι προθέσεις τους βρήκαν εμπόδια, μετά την δήλωση του προέδρου των γερουσιαστών, Λουίτζι Τζάντα, ότι πρόκειται για "αντιδημοκρατική ενέργεια".

Οι Παττακός, Παπαδόπουλος και Μακαρέζος:


Και η κατά τον Γκρίλο, Ιταλική χούντα:

  Η απόφαση αυτή δεν ικανοποίησε καθόλου τον επικεφαλής του πεντάστερου κινήματος, Μπέπε Γκρίλο, ο οποίος μέσω του μπλογκ του κάνει λόγο για "χούντα συνταγματαρχών", αναφέρει πως το πραξικόπημα στην Ιταλία ξεκίνησε χρόνια πριν, ενώ εξηγεί πως δεν υπάρχει πλέον κοινοβουλευτική δημοκρατία στη χώρα.
"Βρισκόμαστε μπροστά σε μια χούντα. Η Ιταλία δεν είναι πια κοινοβουλευτική δημοκρατία, όπως ορίζει το Σύνταγμα, αλλά μια κομματική δημοκρατία. Τα κόμματα αντικατέστησαν τη δημοκρατία", έγραψε στο κείμενό του ο Γκρίλο.
Όπως εξήγησε, "τα κόμματα έχουν κάνει κατάληψη στην Βουλή με χάρτινα ομοιώματα και εκμεταλλεύτηκαν την θέση τους. Αν αυτό δεν είναι πραξικόπημα, τότε τι είναι; Από τα μέσα του Δεκεμβρίου η Βουλή έπεσε σε κώμα, πλέον το εγκεφαλογράφημα της είναι επίπεδο", αναφέρει ο Γκρίλο.
Και τέλος, προτείνει. Άμεσα νέες εκλογές, τις οποίες όμως τα κόμματα δεν επιθυμούν, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο "υπάρχει ένας νεοεισερχόμενος, ένας απρόβλεπτος, το Κίνημα Πέντε Αστέρων που θέλει να προτείνει μια σειρά νομοσχεδίων τα οποία για τον Μπερλουσκόνι και τον Μπερσάνι είναι σαν το σκόρδο για τα βαμπίρ".

Απο το news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου