Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Έκθεση με τρακαρισμένα αυτοκίνητα από τον Dirk Skreber, προκαλεί σοκ


Όλοι μας, λίγο-πολύ, έχουμε δει πως μπορεί να καταλήξει ένα αυτοκίνητο -μια άμορφη μάζα σιδερικών δηλαδή- μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ένας καλλιτέχνης πήρε αυτά τα αυτοκίνητα και τα έκανε καλλιτεχνική δημιουργία. Το όνομά του είναι Dirk Skreber και έχει φτιάξει μια συλλογή αυτοκινήτων που είναι ...τυλιγμένα γύρω από κολώνες ή άλλα σημεία όπου συγκρούσθηκαν.
 
Η συλλογής του Skreber αναμένεται να φτάσει στο Milwaukee Art Museum,  όπου θα εκτεθεί μεταξύ 7 του Νοεμβρίου 2013 και 2 Μαρτίου 2014 .
Ο καλλιτέχνης έχει τελειοποιήσει μια σειρά ελεγχόμενων επιπτώσεων από ένα τρακάρισμα, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του . Η όλη ιδέα είναι μάλλον συγκλονιστικόή για τους θεατές, οι οποίοι βλέπουν τα αυτοκίνητα μακριά από τον χώρο όπου έγιναν συγκρούσεις.
Έτσι , ο θεατής βλέπει μόνο το όχημα και το αντικείμενο που χτύπησε. Όμως, η εικόνα όλου αυτού του άμορφου σίδερου συνήθως «καρφώνεται » στο μυαλό και επιδρά στον τρόπο σκέψης ενός οδηγού.
Οι εικόνες που δημοσιεύουμε δείχνουν τις δημιουργίες του Γερμανού, έτσι όπως παρουσιάσθηκαν σε προηγούμενες εκθέσεις,  ώστε να μπορείτε να πάρετε μια αρκετά καλή ιδέα για το έργο του .
Πριν από τη χρήση αυτοκινήτων , ο Skreber έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο μέσα από έργα ζωγραφικής και γλυπτά, τα οποία απεικονίζουν όλα τα είδη καταστροφικών συμβάντων.

Από το news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου