Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Απάνθρωπες οι συνθήκες στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού


Τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ο δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος έκανε λόγο για «άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες νοσηλείας που επιδεινώνονται από τον υπερπληθυσμό, την έλλειψη προσωπικού, την παλαιότητα των χώρων και τις συνθήκες υγιεινής».

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού, ο οποίος ενημερώθηκε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των ασθενών.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κασιμάτης τόνισε "ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάζει δυο φορές τους ανθρώπους που ήδη πληρώνουν για το όποιο σφάλμα τους εκτίοντας την ποινή τους".
Πρόσθεσε επίσης ότι "220 άνθρωποι στοιβάζονται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες σε έναν χώρο που με το ζόρι επαρκεί για 60 και ανέφερε ότι το κράτος δεν μπορεί να θεωρεί το Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού αποθήκη ασθενών μεταφέροντας εδώ κρατούμενους από όλες τις φυλακές τις χώρας, παραβιάζοντας έτσι και τις πιο στοιχειώδεις συνθήκες ασφάλειας για ασθενείς και εργαζόμενους".

Από Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου