Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τα "μαζεύει" ο Μπέος μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί συγκρότησης "ομάδων σύγκρουσης"


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 | 1:17 μ.μ.

Στριμωγμένος ο Αχ. Μπέος μετά τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του περί συγκρότησης «ομάδων σύγκρουσης» με αυτόν επικεφαλής και η οποία θα «έδερνε τους αντιεξουσιαστές και δεν θα κοιτούσε όπως η αστυνομία», τώρα ανασκευάζει τις δηλώσεις του και όπως κάθε τραμπούκος φασίστας όταν βρεθεί σε δύσκολη θέση προχωράει σε νέες τοποθετήσεις προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, πόσο μάλλον που λόγω ότι είναι κατηγορούμενος σε ποινικές υποθέσεις τώρα τίθεται σε αργία σαν δήμαρχος.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλία» μετά την πανελλήνια κατακραυγή για τις δηλώσεις του που αφορούσαν την συγκρότηση ομάδων που θα αντιμετωπίσει στις 18 του μήνα τους αντιεξουσιαστές στους δρόμους , ο Α. Μπέος τα «μάζεψε» σήμερα και δήλωσε πως δεν θα μετατρέψει την πόλη σε πολεμική ζώνη.

Επιτέθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης που …παραποίησαν δήθεν τις δηλώσεις του και στον ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη του οποίου καθύβρισε. Ο ίδιος υποστήριξε  ότι το πιθανότερο αύριο θα παραλάβει την αργία του… ωστόσο η Αποκεντρωμένη Διοίκηση υποστηρίζει ότι την έχει στα χέρια του.
Σε πέντε ημέρες πρέπει να καλέσει δημοτικό συμβούλιο για να αναλάβει νέος δήμαρχος στη θέση του.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο Αχ.Μπέος παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για σύσταση, συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που επιδίωκε  κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση  τη διάπραξη εκβιάσεων και την απόκτηση παράνομου περιουσιακού οφέλους, ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απάτη κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, απειλή σωματικής βίας ή άλλης παράνομης πράξης, διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση και αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων κατ’ εξακολούθηση.

Το Βούλευμα διατηρεί τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί, δηλαδή εγγυοδοσία, απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η δήλωση Μπέου κατά του ΣΥΡΙΖΑ

«Η βία και οι κουκουλοφόροι εκφραστές της έχουν πλέον πρόσωπο και ταυτότητα στο Βόλο. Προσωποποιούνται στους δημοτικούς συμβούλους και στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που μετέρχονται κάθε μέσου, συνήθως γελοίου, για να αποφύγουν να καταδικάσουν τους βανδαλισμούς και τις ζημίες που προκαλούνται στη δημοτική περιουσία, αλλά και στην περιουσία πολιτών, επειδή ακριβώς προκαλούνται από τους γνωστούς σε αυτούς και αγνώστους στους υπολοίπους «μπαχαλάκηδες»

Είναι πλέον φανερό στον κάθε πολίτη ότι εφεξής όποια ζημιά, όποιος βανδαλισμός, όποιος τραμπουκισμός επιχειρηθεί στην πόλη του Βόλου έχει συγκεκριμένο ηθικό αυτουργό και συγκεκριμένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φανατικά, και με πρωτοφανή κουτοπονηριά και υποκρισία, αποφεύγουν να καταδικάσουν και να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία.

Οι ίδιοι κομματικοποιώντας το κράτος και καταργώντας τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της χρησιμοποιούν την προσωρινή τους εξουσία, όπως γενικούς γραμματείς, κυβερνητικούς βουλευτές κ.α., για να εξοντώσουν όσους δεν τους είναι αρεστοί και στέκονται εμπόδια στις ορέξεις τους, όπως στην περίπτωση του κ. Αχιλλέα Μπέου.

Ας αφήσουν, συνεπώς, τα παχιά λόγια και τα λοιπά φληναφήματα και ας χρησιμοποιήσουν και τα άλλα όργανα εξουσίας που έχουν στη διάθεσή τους για να προστατεύσουν την πόλη και τους πολίτες.
Ή τουλάχιστον την πειθώ τους προς γνωστούς και «αγνώστους» συντρόφους τους…
Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιοι είναι περαστικοί αυτοί δεν είναι άλλοι από εκείνους τους γιαλαντζί Αριστερούς που επέλεξαν να συνεχίσουν τις πρακτικές του φαύλου και σάπιου ΠΑΣΟΚ σε βάρος της κοινωνίας και του λαού μας

Σε ό,τι αφορά δε την καραμέλα της Ιστορίας και του Πολιτισμού της πόλης μας, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι έχουμε ένα πανικό όταν συνειδητοποιούμε ότι τύποι σαν το Γαργάλα ή την Κοκκινάκη αυτοϊκανοποιούνται αξιολογώντας εαυτούς και αλλήλους ως περιπτώσεις που προφανώς πρέπει να αναφερθούν με χρυσά γράμματα σε αυτές», τόνισε σε ανακοίνωσή του.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου