Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Δικτάτορας διέκοψε τον τελικό γιατί δεν του άρεσε το θέαμα

Δικτάτορας διέκοψε τον τελικό γιατί δεν του άρεσε το θέαμα


Δικτάτορας είναι ό,τι θέλει κάνει... Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ, τον Πρόεδρο της Μαυριτανίας, που πήγε να παρακολουθήσει τον τελικό του Σούπερ Καπ της χώρας του, ανάμεσα στις ομάδες Τεβγκράφ Ζέινα και Κσαρ, στο στάδιο της πόλης Νουαντχίμπου, όμως «αγανάκτησε» από το κακό θέαμα που παρουσίαζαν οι δύο φιναλίστ κι έτσι μπήκε μέσα στο γήπεδο στα μέσα του β’ ημιχρόνου και διέκοψε επί τόπου το ματς!


Για να δοθεί μεγαλύτερη αίγλη στον τελικό, αυτός είχε ενταχθεί στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 55 χρόνων από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Μαυριτανίας και ο εν λόγω στρατηγός, ο οποίος -ούτως ή άλλως- ως πραξικοπηματίας δεν διακατέχεται και από δημοκρατικές ευαισθησίες, αποφάσισε και διέταξε επί τόπου να σταματήσει η «κακοποίηση του αθλήματος». 

Για να υπάρξει νικητής και να ικανοποιηθούν εν μέρει και οι φίλαθλοι που βρίσκονταν στο γήπεδο, ο στρατηγός – δικτάτορας – πρόεδρος Δημοκρατίας διέταξε να εκτελεσθούν πέναλτι.

Εκεί η Τεβγκράφ Ζέινα επικράτησε με 6-5 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Μετά το ματς ο δικτάτορας ομολόγησε σε συνεργάτες του ότι «συντόμευσε» τον αγώνα επειδή είχε «κάτι δουλίτσες» και βιαζόταν να φύγει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου