Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Τα χίλια πρόσωπα ενός αξιολάτρευτου μωρού


Όταν εκείνη κοιμάται (ή και όχι) την ντύνει με τις πιο απίστευτες και καλοφτιαγμένες στολές. Από Χανς Σόλο και πριγκίπισσα Λέα, σε Τζον Σνόου, μαχητή του Dragon Ball και Ιάπωνα σούσι σεφ, αυτά είναι τα μικρής Joey που κατέκλυσαν το instagram (pics)
Αν και λένε πως η περίοδος των πρώτων μηνών της ζωής ενός βρέφους είναι και οι πιο απαιτητικοί, η συγκεκριμένη μητέρα φαίνεται πως όχι απλώς δεν κουράζεται, αλλά αφιερώνει δύο φορές περισσότερο χρόνο για την μικρή του Joey Marie. Ετοιμάζει ανεπανάληπτα κοστούμια, περούκες και συνοδευτικά αξεσουάρ και μεταμορφώνει την μόλις τεσσάρων μηνών κόρη της σε σταρ του σινεμά, τραγουδίστρια, διάσημο φανταστικό ήρωα και ότι άλλο βάλει ο νους σου. Η φανταστικές της επιλογές έχουν γίνει πραγματικά το αγαπημένο ενσταντανέ της ημέρας για εκατοντάδες χρήστες του instagram, με το λογαριασμό όπου ανεβαίνουν να λαμβάνει χιλιάδες like σε κάθε ανάρτηση.
Ξεχωρίσαμε την μεταμφίεσή της σε ροκά των Guns N' Roses, ήρωα του Dragon Ball, κολυμβήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων, σούσι σεφ ή και Τζον Σνόου από το Game Of Thrones. Δείτε ορισμένες από τις μεταμφιέσεις:
John Snow  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου