Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Πανελλαδική συγκέντρωση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Πέμπτη 31/8

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ:

Πειθήνιο όργανο στις απαιτήσεις των ξένων τοκογλύφων, δανειστών του ελληνικού κράτους, αλλά και των ντόπιων τραπεζιτών η κυβέρνηση προγραμματίζει να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη μπαράζ ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, λαϊκής περιουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει την δημοσιότητα άμεσα και σε πρώτη φάση θα μπουν στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών 500 ακίνητα, ενώ μέχρι τον Δεκέμβρη ενδέχεται να ξεπεράσουν τις 5.000.
Αλλωστε οι σχετικές διατάξεις συμπεριλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που έκλεισε όλα τα προαπαιτούμενα για τη δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Αυτός ο βάρβαρα αντιλαϊκός κυβερνητικός σχεδιασμός δεν πρέπει να περάσει! Όπως στα ειρηνοδικεία, έτσι και με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με ΜΑΖΙΚΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ θα βάλουμε φραγμό, θα ανατρέψουμε την πολιτική της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, αναφέρει ανακοίνωση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Σαν πρώτη λαϊκή αντίδραση προγραμματίζεται για αύριο, Πέμπτη 3/8 Πανελλαδική Συγκέντρωση στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Εν τω μεταξύ οι Συντονισμοί Συλλογικοτήτων και πρωτοβουλίες ενάντια στους πλειστηριασμούς  ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή,  για να του εκθέσουν   τα αιτήματα του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου