Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ο Μαρτίνης ελεύθερος, η Ηριάννα στην φυλακή


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ :


Πιθανόν να πληροφορηθήκατε την είδηση ότι αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης. Ανακριτής και εισαγγελέας είχαν την γνώμη ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, του επέβαλαν κάποιους περιοριστικούς όρους και ο κύριος αυτός βρίσκεται σπίτι του.

Μια γεύση για τις δραστηριότητες αυτού του τύπου -που τώρα ανάμεσα στα άλλα βρίσκεται κατηγορούμενος για «ξέπλυμα» 3,2 εκατομμυρίων Γερμανικών μάρκων που φέρεται να έλαβε μίζα- παίρνουμε απ' αυτό το βίντεο. Να προσθέσουμε επίσης ότι η «χρηστή» διοίκηση του Μαρτίνη στον Ερυθρό Σταυρό άφησε μια «τρύπα» ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η διοίκηση του στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει στο νοσοκομείο ένα έλλειμμα 80 εκατ. ευρώ.

Εχει ευαισθησίες η αστική δικαιοσύνη. Αλλωστε σιγά την βαρύτητα του κατηγορητηρίου που χρεώνεται στον κ. Μαρτίνη. Για κάποιες ψιλολαμογιές κατηγορείται. Οτι πήρε κάποιες μίζες εκατομμυρίων, ότι έκανε κάποιες ψιλοατασθαλίες....

Αλλωστε δεν του βρήκαν «μερικό δείγμα DNA» οπότε να αξίζει να βρίσκεται στην φυλακή! Αυτό το "στοιχείο" που βρέθηκε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- σε γεμιστήρα όπλου και αποδίδεται στην Ηριάννα, δεν μπορεί να συγκριθεί με το κατηγορητήριο που βαρύνεται ο κ. Μαρτίνης,

Οπότε σωστά οι δικαστές έκριναν ότι η Ηριάννα έπρεπε να δικαστεί σε 13 χρόνια φυλακή και να παραμείνει φυλακισμένη μέχρι να τελεσιδική η δίκη της, ενώ ο κ. Μαρίνης να αποφυλακιστεί.
Μην τα κάνουμε όλα ίσα κι όμοια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου