Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Μην πετάτε τα χαρτόνια από τα ρολά υγείας! Δείτε 12 καταπληκτικές ιδέες για να τα χρησιμοποιήσετε ξανά



Τα χαρτόνια από τα ρολά χαρτιού τουαλέτας, δεν είναι δύσκολο να βρεθούν. Κάθε εβδομάδα, καταναλώνεται αρκετό χαρτί μέσα σε ένα σπίτι. Αντί λοιπόν ν...
Τα χαρτόνια από τα ρολά χαρτιού τουαλέτας, δεν είναι δύσκολο να βρεθούν. Κάθε εβδομάδα, καταναλώνεται αρκετό χαρτί μέσα σε ένα σπίτι. Αντί λοιπόν να πετάτε τα χαρτονάκια που απομένουν στα σκουπίδια, ξαναχρησιμοποιήσετε τα για να δημιουργήσετε διάφορα έργα για το σπίτι.

1. Φτιάξτε μολυβοθήκες

Αυτό το έργο είναι εξαιρετικά οικονομικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βγείτε έξω και να μαζέψετε μερικά κλαδιά για να δημιουργήσετε αυτό το DIY.
1

2. Καλύμματα καλωδίων

Κρατήστε τα καλώδιά σας οργανωμένα, χρησιμοποιώντας ένα ρολό χαρτιού τουαλέτας. Τυλίξτε το ρολό με κάποιο χαρτί περιτυλίγματος, για να το κάνετε πολύ πιο όμορφο.
2

3. Διοργανωτής γραφείου

Οργανώστε το γραφείο σας, με παλιά ρολά χαρτιού τουαλέτας. Στερεώστε τα δίπλα-δίπλα σε ένα κουτί ή ένα παλιό χαρτοκιβώτιο, έτσι ώστε να μένουν όρθια και σφιχτά το ένα δίπλα στο άλλο. Στη συνέχεια, διακοσμήστε!
3

4. Θήκη για μαχαιροπίρουνα

Αυτή η ιδέα είναι υπέροχη. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση επάνω στα ρολά, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.
4

5. Σταντ για κινητό τηλέφωνο

Αυτό το DIY είναι πολύ εύκολο, εύχρηστο και απολύτως δημιουργικό!
5

6. Φυτέψτε τα φυτά σας

Το οργανικό ρολό χαρτιού τουαλέτας, είναι ο ιδανικός μικρός χώρος για να φυτέψετε τους σπόρους που επιθυμείτε.
6

7. Ταΐστρα πουλιών

Είναι πολύ απλό και τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν.
7

8. Θήκη για κάρτες και γράμματα

Κόψτε τα ρολά σας στη μέση και κρεμάστε τα στον τοίχο. Διατηρεί τα πάντα οργανωμένα και εύκολα εντοπίσιμα.
8

9. Οργανωτής κορδελών

Πείτε αντίο στις μπερδεμένες κορδέλες, με αυτό το απλό DIY.
9

10. Διακοσμητικά φωτάκια

Κόψτε μερικές ασύμμετρες τρύπες στα ρολά, ή το μοτίβο που εσείς θέλετε. Ενσωματώστε χρωματιστά φωτάκια και είστε έτοιμοι. Δείτε πώς να το κάνετε εδώ.
10

11. Χειροποίητες κολοκύθες για το Φθινόπωρο

Μια υπέροχη ιδέα διακόσμησης για το Φθινόπωρο. Φτιάξτε το και διακοσμήστε με τα χρώματα και τον τρόπο που θέλετε. Δείτε πώς να το κάνετε εδώ.
11

12. Διακόσμηση τοίχου

Κανείς δεν θα καταλάβει, ότι αυτό το δημιούργημα είναι φτιαγμένο από ρολά χαρτιού τουαλέτας. Βρείτε το συγκεκριμένο DIY εδώ.
12
Πηγή Paparazzinews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου