Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Ο Σουλτάνος αγόρασε ένα αυτοκίνητο των Φλίνστοουν


Ένα πέτρινο αυτοκίνητο σαν του Φρεντ Φλίνστοουν από τη σειρά κινουμένων σχεδίων απέκτησε ο σουλτάνος της πολιτείας Τζοχόρ
Adtech Ad
Ένας σουλτάνος στη Μαλαισία, που φημίζεται για την αγάπη του για τα αυτοκίνητα, απέκτησε αυτή την εβδομάδα το δικό του όχημα από την...παλαιολιθική εποχή, αλλά σε αντίθεση με τους Φλίνστοουνς δεν κινδυνεύει να τραυματίσει τα πόδια του αφού δεν θα χρειάζεται να το κυλάει.
 
Ο σουλτάνος Ιμπραχήμ Σουλτάν Ισκαντάρ, ο ηγέτης της πολιτείας Τζοχόρ, έλαβε ως δώρο από έναν άλλο σουλτάνο, τον ηγέτη της πολιτείας Παχάνγκ, ένα πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου που οδηγούσε η διάσημη οικογένεια στην ομότιτλη σειρά κινουμένων σχεδίων του '60, σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο Facebook του ηγέτη του Τζοχόρ.
Η διαφορά όμως σε σχέση με το αυτοκίνητο του Φρεντ Φλίνστοουν, το οποίο κυλούσε με τα πόδια του, είναι ότι το πέτρινο όχημα του σουλτάνου διαθέτει κινητήρα.
 
Οι Φλίνστοουνς είναι η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων του σουλτάνου Ιμπραχήμ, όπως αναφέρεται στην ίδια ανάρτηση.
Στη σειρά, οι χαρακτήρες ζούσαν στην παλαιολιθική εποχή αλλά μπορούσαν να κάνουν ό,τι οι σημερινοί άνθρωποι. Στον ελεύθερο τους χρόνο έπαιζαν μπόουλινγκ, πήγαιναν σινεμά και οδηγούσαν πέτρινα αυτοκίνητα, τα οποία κυλούσαν με τα πόδια τους.
Δημιουργοί της σειράς ήταν ο Μεξικανός Γουίλιαμ Χάνα και ο Νεοϋορκέζος Τζόσεφ Μπαρμπέρα, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει τον Σκούμπι Ντου και πολλά άλλα αμερικανικά κινούμενα σχέδια.
Η Μαλαισία έχει εννέα σουλτάνους με εθιμοτυπικό ρόλο, οι οποίοι ηγούνται ο καθένας στην πολιτεία του.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/ΦΩΤΟ officialsultanibrahim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου