Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Σε πορεία εξελίχθηκε η συγκέντρωση αλληλεγγύης για τη 12χρονη στα Σεπόλια

 


 Η οργή της τοπικής κοινωνίας για την απόδοση Δικαιοσύνης, με αφορμή την αποτρόπαια υπόθεση με τον συστηματικό βιασμό και την κατ' επανάληψη έκδοση της 12χρονης στον Κολωνό. Κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης στο θύμα, έξω από το μετρό Σεπολίων νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, η οποία εξελίχθηκε σε αυθόρμητη πορεία στους δρόμους της γειτονιάς ,καταλήγοντας έξω από το κατάστημα του 53χρονου κατηγορούμενου παιδοβιαστή και μαστροπού.


Η συγκέντρωση την οποία κάλεσε για τις έξι το απόγευμα η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα, στηρίχθηκε από πλήθος κόσμου, κατοίκους, νεολαία, φεμινιστικές και άλλες συλλογικότητες. Κόσμος που παρακολουθούσε την πορεία από τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών, χειροκροτούσαν τους διαδηλωτές.


Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης κυριάρχησαν φεμινιστικά συνθήματα όπως «Έχετε λεφτά έχουμε φωνή, όχι στη συγκάλυψη του κάθε βιαστή» και «Ελλάς Ελλήνων παιδοβιαστών, είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών», με τους διαδηλωτές και τις διαδηλώτριες να πραγματοποιούν παρέμβαση με σπρέι στο κατάστημα του  53χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου