Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...

Την ώρα που ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πάρις  Κουκουλόπουλος έκοβε την κορδέλα για να εγκαινιάσει την Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική έκθεση, στα Κοίλα Κοζάνης, ένα από τα πιο δραστήρια μέλη των "Αγανακτισμένων" της περιοχής, ανέβηκε στα βήμα και διαμαρτυρήθηκε για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες.
Στη συνέχεια, σε πιο έντονο ύφος έθεσε αρκετά ερωτήματα στον υφυπουργό Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος βέβαια δεν απάντησε και αποχώρησε από το σημείο, ενώ το πλήθος συγκεντρωμένων ζητωκραύγαζε τον αγανακτισμένο που αναρωτιόνταν πόσα χρήματα παίρνουν οι πολιτικοί του τόπου και εάν θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με 800 ή και 1.200 ευρώ.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ψήφισε τον ίδιο στις περασμένες εκλογές, ωστόσο σημείωσε ότι "ο κ. Κουκουλόπουλος λίγα έχει προσφέρει στους συντοπίτες του", ενώ υπονόησε ότι η ανάδειξή του σε υφυπουργό Εσωτερικών έχει προκύψει με δόλιους τρόπους.
Επίθεση με αυγό έπεσε άλλος ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε περιοδεία του στην περιφέρεια της χώρας. Φαίνεται οι αγανακτισμένοι κάνουν δυναμική επάνοδο και δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί βουλευτές και υπουργούς, ενώ η απόγνωση των Ελλήνων είναι πλέον εμφανής, μετά και την ανακοίνωση των νέων μέτρων λιτότητας.
Μετά τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο και τη φραστική επίθεση εναντίον του στην Κοζάνη, ήρθε και η σειρά του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα.

Επεισόδιο με αυγά

Μία νεαρή κοπέλα πέταξε ένα αυγό στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ρέθυμνο.
Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο του 1ου Συμμετοχικού Αγώνα Διάθλου που πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο όταν μία κοπέλα πλησίασε από πίσω τον υφυπουργό και εκτόξευσε ένα αυγό, διαμαρτυρομένη για την οικονομική κατάσταση.
Άμεσα επενέβη η αστυνομική φρουρά του κ. Όθωνα, και συνέλαβε την κοπέλα, η οποία στη συνέχεια και χωρίς να διαμαρτυρηθεί, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη της πράξη.
Στο θέμα από πλευράς του υφυπουργού, δεν δόθηκε συνέχεια, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί αυτεπαγγέλτως, δικογραφία ενώ κινήθηκε και η διαδικασία του αυτόφωρου.


Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου