Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

O πρωθυπουργός και η «Σάρον Στόουν»



Οι φάρσες, αν είναι έξυπνες και μη προσβλητικές, είναι καλοδεχούμενες. Το δύσκολο είναι το «κόνσεπτ». Να βρεις κάτι αληθοφανές και να αιφνιδιάσεις το «υποκείμενο» στο οποίο θέλεις να κάνεις πλάκα. Η συγκεκριμένη που έκανε μια ομάδα Σέρβων αλα «κάντιντ κάμερα» στον πρωθυπουργό της χώρας θα περάσει ως μία από τις καλύτερες και θα γίνει καλτ.

Ο σοσιαλιστής Ίβιτσα Ντάσιτς είχε συμφωνήσει να γυρίσει ένα διαφημιστικό για την τηλεόραση. Ήταν σε μορφή συνέντευξης και το όλο σκηνικό θύμιζε κάτι από Χόλιγουντ. Αλλά κατέληξε σε… Μπόλιγουντ.

Η ομάδα που έκανε την φάρσα έβαλε μια κουκλάρα να υποδυθεί τη δημοσιογράφο. Μια μελαχροινή καλλονή με ατελείωτα (τρόπος του λέγειν) πόδια και πλουσιότατο μπούστο το οποίο τόνιζε υπερβολικά το φόρεμά της. Το οποίο ήταν εξαιρετικά κοντό και η αλήθεια είναι πως δεν έκρυβε και πολλά. Πριν από τη συνέντευξη η «δημοσιογράφος» είχε βγάλει το εσώρουχό της αφού το σχέδιο ήταν να κάνει μια σκηνή ανάλογη με τη Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ένστικτο» ώστε η κάμερα να καταγράψει την αντίδραση του πρωθυπουργού.

Αμέριμνος (και καλά) ο Ντάσιτς ξεκίνησε να απαντά στις ερωτήσεις αλλά παράλληλα (ως άντρας που σέβεται τον εαυτό του) έριχνε κλεφτές ματιές στα καλλίγραμμα πόδια της συνομιλήτριας του.

Και όταν εκείνη σταύρωσε και ξεσταύρωσε τα πόδια αποκαλύπτοντας τις πύλες του παραδείσου, ο Σέρβος πρωθυπουργός έδειξε την έκπληξη του με μια καταπληκτική γκριμάτσα. Δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε.

Από ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.

1 σχόλιο: