Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αυτό είναι το πιο 'μάτσο' καγκουρό που έχεις δει ποτέ



Το πέρα των συνηθισμένων, μυώδες και μεγαλόσωμο θηλαστικό, απολάμβανε το μπάνιο του σε ποτάμι στην Αυστραλία και δεν χάρηκε όταν αντιλήφθηκε ότι το απαθανατίζουν
Adtech Ad
Την αναπάντεχη συνάντηση που είχε με ένα γιγάντιο και μυώδες καγκουρό, γνωστοποίησε μέσω facebook ένας 27χρονος στην Αυστραλία, με τις φωτογραφίες να κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.
Ο 27χρονος απολάμβανε τον περίπατο με τον σκύλο του, την Τρίτη, στο ποτάμι Μάργκαρετ, στη δυτική Αυστραλία, όταν ξαφνικά βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με το ξεχωριστό αυτό καγκουρό. Το θηλαστικό έκανε το μπάνιο του στο ποτάμι και όταν σηκώθηκε το θέαμα ήταν εντυπωσιακό όσο και τρομακτικό, καθώς ήταν ιδιαίτερα μυώδες, με ύψος, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, γύρω στα 2μ00 και βάρος τουλάχιστον 100 κιλά. Όταν μάλιστα αντιλήφθηκε τους "επισκέπτες", το καγκουρό άρχισε να τους πλησιάσει με διάθεση που μόνο φιλική δεν φαινόταν.
Να σημειωθεί ότι τα καγκουρό είναι υπάκουα και φοβούνται ενστικτωδώς τους ανθρώπους, ωστόσο μπορούν να ενεργήσουν απρόβλεπτα αν αισθανθούν απειλή. Είναι γνωστό ότι μπορεί να επιτεθούν στους ανθρώπους, αλλά τέτοια περιστατικά είναι σπάνια.
 
Από το news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου