Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Φθινοπωρινό «Comicdom Bazaar» για τους φίλους των κόμιξ, στου Ψυρρή


Φθινοπωρινό «Comicdom Bazaar» για τους φίλους των κόμιξ, στου Ψυρρή

Φθινοπωρινό «Comicdom Bazaar» διοργανώνεται σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου στου Ψυρρή.
Λεπτομερέστερα, το Bazaar γίνεται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9.30 το βράδυ, στο «Impact Hub Athens» (Καραϊσκάκη 28, δύο λεπτά από το μετρό στο Μοναστηράκι, σ΄ ένα όμορφο, παλιό κτήριο).

Στο Φθινοπωρινό Comicdom Bazaar υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές, από μισό ευρώ μέχρι εκατοντάδες, ανάλογα με τη σπανιότητα και την αξία.


Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, αλλά και κάμποσα manga, ευρωπαϊκά, ελληνικές εκδόσεις, trade paperbacks και hardcovers, σας περιμένουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας (αλλά και οι οικονομικές σας δυνατότητες), θα βρείτε κάτι που θα αξίζει να το ανακαλύψετε.



Στο Φθινοπωρινό Comicdom Bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από μισό ευρώ! Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή αγοράστε κάτι για να το χαρίσετε σε κάποιο φίλο σας που πιστεύετε πως μπορεί να του αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου