Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Η δολοφονία του Ζακ και η αξιοπιστία του ισχυρισμού ότι βρέθηκε "ίχνος DNA" του στο μαχαίρι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ :

Γράφει ο mitsos175

Δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα στο μαχαίρι, που υποτίθεται ότι κρατούσε ο άγρια δολοφονημένος Ζακ Κωτσόπουλος. Όμως τα φασιστικά ΜΜΕ πρέπει να επιμείνουν στο ψέμα τους. Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, “βρέθηκε όμως DNA”!
("Το ίχνος DNA, δεν αποδεικνύει, στην παρούσα φάση, τίποτα περαιτέρω, καθώς θα μπορούσε να είναι ακόμη και ιδρώτας ή τρίχα και δεν πιστοποιεί ότι το μαχαίρι βρισκόταν στην κατοχή ή ανήκε στο θύμα", αναφέρει δημοσίευμα της "ΕφΣυν". Γνωρίζουμε, άλλωστε από την υπόθεση της Ηριάνας, τι αξιοπιστία έχει αυτό το "ίχνος DNA").

Προφανώς θα υπάρχει πιο πολύ DNA του Ζακ στις σόλες των παπουτσιών εκείνων των κτηνών, που τον χτυπούσαν, αφού ήταν καταματωμένος. Όπως πολύ DNA θα βρίσκονταν και στο πεζοδρόμιο, εκεί που έτρεχε το αίμα του αδικοσκοτωμένου, στα γυαλιά τα οποία έσκισαν το δέρμα κοκ.
Επίσης DNA μπορεί να μεταφέρθηκε από το μπάτσο, που ήταν γεμάτος αίματα, στο μαχαίρι που κράταγε, αφού δεν πάρθηκε κανένα μέτρο από αυτά που παίρνει συνήθως η Σήμανση.

Τι σημαίνει άραγε αυτό που μας λένε οι ψεύτες ακροδεξιοί; Μήπως ο Ζακ πήρε και το παπούτσι του κοσμηματοπώλη και απειλούσε; 
Μήπως μπήκε στο κοσμηματοπωλείο με το πεζοδρόμιο!;

Σίγουρα όμως δεν πήρε το μαχαίρι, όπως υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Το είδαμε όλοι στο video. Δεν υπήρχε κανένα μαχαίρι, καμιά απειλή από μέρους του Ζακ. Οι μόνοι που διέπραξαν έγκλημα ήταν οι δυο αδίστακτοι, που χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι ένανανυπεράσπιστο. 

Ο Ζακ μπήκε για να προστατευθεί, υπάρχουν μάρτυρες. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπήρξε απόπειρα ληστείας. Τι υποτίθεται πως έκλεψε; Αφού δεν λείπει τίποτε από το μαγαζί! Δεν είχε πάνω του το παραμικρό! Αν είχε, θα το έλεγαν από την αρχή. Βρέθηκε εγκλωβισμένος και προσπάθησε να βγει. Δέχτηκε έπειτα την επίθεση των τραμπούκων και των μπάτσων! 

Η στάση της υποτιθέμενης δικαιοσύνης είναι απαράδεκτη. Αφήνει ελευθέρους δυο πολύ επικίνδυνους ανθρώπους. Και μαζί μεμπάτσους, ΜΜΕ, προσπαθούν να φορτώσουν μια άδικη κατηγορία σ' ένα αθώο θύμα!
Βαδίζουμε σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Αυτό που κάνουν, να δικαιολογούν εγκλήματα και δολοφονίες, θα γυρίσει σύντομα εναντίον όλων. Με το παραμικρό, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει πραγματική απειλή, θα θρηνούμε θύματα. Υπάρχει λόγος που τα ευνοούμενα κράτη καταδικάζουν την αυτοδικία. Αλλά μπροστά στο ξέπλυμα του φασισμού δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.

Οι χειρότεροι εγκληματίες όλων είναι οι φασίστες. Δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή, δεν σέβονται το συνάνθρωπο, είναι υπεύθυνοι για ένα σωρό εγκλήματα: Από επιθέσεις, εξυβρίσεις, απειλές, μέχρι δολοφονίες και βιασμούς. Στο παρελθόν όταν και όπου ανέλαβαν εξουσία, έγινε κόλαση.

Στη χούντα πχ, που υποτίθεται πως κοιμιζόμασταν με τα παράθυρα ανοικτά, έγιναν πάμπολλες δολοφονίες, ληστείες, βιασμοί, ξυλοδαρμοί, αλλά τις έκαναν οι ίδιοι που κυβερνούσαν γι αυτό δεν μέτραγαν! 

Είναι οι πιο στυγνοί εγκληματίες, τα χειρότερα καθάρματα κι ακριβώς επειδή εγκληματούν συνέχεια, προσπαθούν να κρυφτούν. Η ψεύτικηανησυχία τους για την εγκληματικότητα προσπαθεί να κρύψει τη διαφθορά και τα δικά τους εγκλήματα.
Αν θέλουμε να μειωθεί πραγματικά η εγκληματικότητα, ας τσακίσουμε τους πραγματικούς εγκληματίες, τους φασίστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου