Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ SKATER

Το πρώτο σπίτι αποκλειστικά για skate boarding, είναι πλέον γεγονός. Χτισμένο χωρίς γωνίες είναι κατάλληλο για όσους λατρεύουν το άθλημα. Δείτε καταπληκτικές φωτογραφίες και πλάνα από το εσωτερικό του.


Φανταστείτε ένα χώρο στον οποίο θα μπορείτε να κάνετε μία βόλτα από την κουζίνα, πηδώντας πάνω από τον καναπέ και το τραπέζι και να καταλήγετε με το πατίνι σας στον απέναντι τοίχο, χωρίς κανείς να παραπονεθεί για τη συμπεριφορά σας.
Ο Pierre-André Senizergues, μεγιστάνας στο χώρο των ενδυμάτων, δημιούργησε το πρώτο σπίτι για skateboarding και πραγματοποίησε το όνειρο κάθε εφήβου. Πρόκειται για τον παράδεισο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη χρήση.
 
Ο 48χρονος δημιουργός του, είναι πρώην skater και έχτισε το σπίτι ''Pas'' στο Μαλιμπού. Είναι χτισμένο σε σχήμα μίας πλήρους ράμπας skate και δεν έχει γωνίες. Στην ουσία πρόκειται για μία πελώρια καμπύλη, τα υλικά της οποίας είναι και φιλικά προς το περιβάλλον.

 Για όσους ενδιαφέρονται, το σπίτι ενοικιάζεται και υπάρχει σχετική αγγελία στο διαδίκτυο, η οποία έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.
Ο δημιουργός του αναφέρει ότι ''Είναι μία φευγαλέα ματιά στο μέλλον, που συνδυάζει την ευκολία και την επιρροή του αθλήματος τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας''.


 Οι περισσότεροι νέοι υποδέχθηκαν την ιδέα με ενθουσιασμό, τονίζοντας ότι θα ήθελαν να μένουν σε μία τεράστια παιδική χαρά.
Από την άλλη, ένα σχόλια στην ιστοσελίδα ενοικίασης λέει ''Είναι όντως μία δροσερή ιδέα, αλλά δεν ξέρω για πόσο θα είναι λειτουργικό, αν ξυπνήσω το πρωί και πάνω από το κεφάλι μου ''πετάει'' ένα πατίνι''.
''Θα έχουμε αυτό το σπίτι για διασκέδαση, αλλά θα χρειαστεί να πάρουμε και ένα άλλο για τη διαμονή μας'', τονίζει κάποιος άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου