Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Δείτε το προφυλακτικό του μέλλοντος- καμία σχέση με ότι ξέρατε μέχρι σήμερα

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προφυλακτικό που μοιάζει περισσότερο με εσώρουχο. Ο άνδρας θα το φοράει πριν την επαφή σαν να φοράει σλιπάκι. Στην περιοχή των γεννητικών οργάνων το νέο προφυλακτικό έχει μια τρύπα από την οποία «περνάει» το ανδρικό μόριο. Στη συνέχεια ο άνδρας φοράει το κανονικό προφυλακτικό, το γνωστό σε όλους μας.
futurecondom1
Οι ειδικοί λένε πως με το νέο προφυλακτικό προστατεύεται όχι μόνο η περιοχή των γεννητικών οργάνων, αλλά μια ευρύτερη περιοχή από τον ομφαλό μέχρι κάτω χαμηλά το καβάλο. Μειώνει έτσι στο ελάχιστο την επαφή δέρματος με δέρμα. Πάντως ακόμη το συγκεκριμένο προφυλακτικό δεν βρίσκεται στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, κάτι που πρόκειται να γίνει σύντομα.

Επίσης πρέπει να ελεγχθεί αυτό που υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι παραγωγής του, ότι προστατεύει καλύτερα από το κλασικό προφυλακτικό. «Το προφυλακτικό μας» τονίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας, «δεν απευθύνεται στον μέσο εραστή. Απευθύνεται σε άνδρες που κάνουν σεξ με υψηλή ορμή, έντονα, και που δεν σταματάνε να…κουνιούνται»
 futurecondom2
Το νέο προφυλακτικό είναι εξολοκλήρου από λάτεξ και το μοναδικό του μειονέκτημα είναι (μέχρι στιγμής σύμφωνα με τους κατασκευαστές) οι διάφοροι θόρυβοι που μπορεί να υπάρξουν εάν μπει αέρας μέσα στο λάτεξ.
Από το in-vitro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου