Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ

Την περασμένη εβδομάδα, η αντί-τρομοκρατική προχώρησε σε συλλήψεις 4 ατόμων βαφτίζοντας τους “τρομοκράτες”, προσπαθώντας να πείσει μια κοινωνία ότι κινδυνεύει από 4 νεαρά άτομα που έχουν μια αντιεξουσιαστική άποψη και όχι από την μείωση μισθών και συντάξεων αλλα και από το μνημόνιο.
Την επόμενη μέρα συλλαμβάνεται μια κοπέλα Γερμανικής καταγωγής η οποία βαφτίζεται κι αυτή ως μέλος μιας συμμορίας τρομοκρατών. Και σαν βασικό στοιχείο που ενοχοποιεί, είναι η καταγωγή της. Κι εδώ αρχίζει το ψάμμε της ασφάλειας που το αναπαράγουν τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα. Η κοπέλα βαφτίζεται ύποπτη για τρομοκρατία επειδή οι ασφάλεια νομίζει ότι η μητέρα της( που είναι Γερμανίδα ), ήταν μέλος της RAF, μόνο και μόνο από το όνομα της που εντελώς συμπτωματικά είναι ίδιο με το όνομα μιας γυναικας της RAF. Και το πανήγυρη στα ΜΜΕ μόλις ξεκίνησε. Μάλιστα φτάνουν στο σημείο να πουν ότι ο πατέρας της, ήταν κι αυτός μέλος της γερμανικής οργάνωσης και μάλιστα είχε σκοτωθεί σε συμπλοκή με αστυνομικούς. Αλλα όμως που η αλήθεια πότε δεν κρύβεται. Και η αλήθεια είναι ότι η μητέρα της κοπέλας δεν ήταν η “τρομοκράτησα” στη Γερμανία ως μέλος της RAF, αλλα κάποια άλλη με το ίδιο όνομα! Κι ο πατέρας της ούτε κι αυτός ήταν στην RAF κι ούτε είχε σκοτωθεί σε συμπλοκή με αστυνομικούς, αλλα ο άνθρωπος είναι ζωντανός και ζει στην Γερμανία! Απίστευτη γκάφα της ΕΛΑΣ και των ΜΜΕ. Να δούμε πως θα τα σουλουπώσουν.
Και κάτι ακόμα για τα “έγκυρα” ΜΜΕ. “Σκοτωθήκατε” να βγάλετε τις φωτογραφίες των 4 ατόμων και της κοπέλας στην δημοσιότητα, αυτό το έχουμε παρατήρηση μόνο σε υποθέσεις τρομοκρατίας, σε άλλες υποθέσεις όπως για παράδειγμα παιδεραστίας και εμπόριο ναρκωτικών, δεν βγάζετε καμία φωτογραφία των συλληφθέντων, γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου