Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι εμφανές τι ακριβώς υπαινίσσεσαι χιουμοριστικά, ή άλλως πως, αλλά δεν είδα ποτέ την Αριστερά να "θυμάται", και μάλιστα με δυναμικές ακόμη και αναγκαστικά παράνομες, όπως η μεταφορά από την Κρήτη, ενέργειες άλλους ζοφερούς τομείς της κοινωνικής ζωής, εκτός από θέματα μεταναστών και λοιπών διερχόμενων.

    Ακόμη και οι κοινωνικές τάξεις που, υποτίθεται, υποστηρίζονται παραδοσιακά από την Αριστερά έχουν ποδοπατηθεί από αυτές τις ενέργειες της. Πχ οι οικοδόμοι και λοιποί εργαζόμενοι/εργάτες οι οποίοι είδαν το μεροκάματο τους να πέφτει κατακόρυφα από την αθρόα και λαθραία είσοδο τόσων ανθρώπων στον χώρο τους, οι οποίοι μάλιστα προσέφεραν και εξαιρετικό εργαλείο στην εργοδοσία για προς τα κάτω πίεση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης, με τις ευλογίες της Αριστεράς.

    Αυτά με κάνουν εξαιρετικά καχύποπτο για τα κίνητρα και τις υπόγειες συνεργασίες της Αριστεράς, και δεν είμαι ο μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην συγκεκριμένη φωτο. Που φτιάξαμε εμείς ως μπλοκ, προσπαθούμε να σατιρίσουμε μια συντηρητική παράταξη όπως είναι το ΛΑ.Ο.Σ., το αν η κίνηση της Αριστεράς με το ζήτημα των μεταναστών είναι σωστή ή λάθος δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Προσπαθούμε να σατιρίσουμε το ΛΑ.Ο.Σ. Γιατί πιστεύουμε ότι βρήκε να κάνει πολιτηκα κολπάκια με αφορμή το άσυλο. Παντός σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή