Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Άσπρισαν» οι αστυνομικοί στις Βρυξέλλες

Με ψυχραιμία αντέδρασαν άνδρες της Αστυνομίας στην πρωτεύουσα του Βελγίου, όταν δέχτηκαν μεγάλη ποσότητα αφρού από οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πυροσβέστες από διάφορα σημεία της ευρωπαϊκής χώρας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο, καλώντας την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε περικοπές που θα επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία αυτού του τόσο σημαντικού σώματος ασφαλείας.





Αφού έκαψαν λάστιχα και έβρεξαν με τις μάνικες τους αστυνομικούς που τους έκλειναν τον δρόμο, στη συνέχεια αποφάσισαν να τους κάνουν μια… επίθεση αφρού.





Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, οι αστυνομικοί δεν… άφρισαν από το κακό τους και παρέμειναν στη θέση τους, χωρίς να προχωρήσουν σε… αντίποινα!







Οι διαβουλεύσεις για την κατάρτιση του προϋπολογισμού στο Βέλγιο συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και αρκετοί είναι αυτοί που ζητούν να μην εφαρμοστεί ένα πρόγραμμα μείωσης των δημοσίων δαπανών που επηρεάζει τις ασφαλιστικές παροχές και οδηγεί στην υποστελέχωση σημαντικών δημοσίων υπηρεσιών.

Από το Zoygla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου