Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Διάταγμα Κιμ Γιονγκ Ουν: Η τηλεόραση θα δείχνει μόνο… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!





Φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να δηλώνει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.

Εάν αυτό έχει να κάνει με το παραδοσιακό χρώμα του Κομμουνισμού, το κόκκινο, όπως είναι της εμφάνισης των «Κόκκινων Διαβόλων» ή ο θαυμασμός του για το αυστηρό στυλ τεχνικής ηγεσίας του πάλαι ποτέ προπονητή της ομάδας, σερ Άλεξ Φέργκουσον, είναι άγνωστο.

Αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο Κιμ είναι μέγας θαυμαστής της Μάντσεστερ και ιδαιτέρως του άσου της ομάδας, Γουέινι Ρούνεϊ.

Μάλιστα, φέρεται να έχει δώσει εντολή στην κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας από τούδε και στο εξής να μεταδίδει μόνο αγώνες της αγγλικής ομάδας, ως μέρος μίας αναδιοργάνωσης των προγραμμάτων, που θα περιλαμβάνουν και αντίστοιχα για μαθήματα ιππασίας και γκολφ.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτες είναι γνωστός ότι δεν του αρέσει να χάνει, αφού και ο καλός του φίλος Ντένις Ρόντμαν τον είχε αφήσει να κερδίσει στο μπάσκετ σε μία από τις επισκέψεις του στη χώρα, ωστόσο έκπληξη προκάλεσε η υποστήριξή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά τις κακές της επιδόσεις υπό την τεχνική καθοδήγηση του Λούις φαν Χάαλ.

Εάν η εντολή αυτή ισχύει, τότε τα ματς της Γιουνάιτεντ θα μεταδίδονται «πειρατικά», καθότι τα δικαιώματα για τα στιγμιότυπα των αγώνων πωλούνται έναντι 1 δισ. λιρών το χρόνο.

Από ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου