Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Περιοδικό ξεφτιλίζει τον Πρόεδρο Ολάντ με ολόγυμνα σκίτσα

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έχουν δώσει αφορμές για τη διαπόμπευσή του.Το γαλλικό περιοδικό Fluide Glacial κυκλοφόρησε με δύο σκίτσα του Ολάντ, που προκαλούν συζητήσεις (Pic)
Το ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Γάλλος Πρόεδρος François Hollande ειδικά μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της Βαλερί Τριερβελέρ. Στο 460ο φύλο του περιοδικού Fluide Glacial κυκλοφόρησε με δύο σκίτσα του Ολάντ όπου απεικονίζεται γυμνός πάνω σε σκηνή και από κάτω κόσμος να τον επευφημεί.
Στο πρώτο σκίτσο ο Γάλλος Πρόεδρος είναι χαμογελαστός με μοναδικά αξεσουάρ ένα κράνος και μια κορδέλα στα χρώματα της Γαλλίας τυλιγμένη γύρω από τον φαλλό του, ενώ το δεύτερο τον δείχνει από την πίσω πλευρά και με τατουάζ στα οπίσθια "Αγαπώ το Fluide Glacial".
 
Εδώ και δύο εβδομάδες, παρά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, η αμφισβήτηση του αρχηγού του κράτους συνεχίζεται στη Γαλλία. Η δημοτικότητά του έχει πέσει στο χαμηλότερο σημείο και είναι στόχος ολοένα και περισσότερων επιθέσεων από πρώην συνεργάτες του ή πρώην υπουργούς.
Στους ερωτηθέντες στο πλαίσιο της δημοσκόπησης προτείνονταν άλλες δύο επιλογές: να διαλυθεί το κοινοβούλιο και να αλλάξει ο πρωθυπουργός. Όμως οι ερωτηθέντες δεν είχαν τη δυνατότητα να απαντήσουν "καμιά από τις τρεις επιλογές".
Το 54% επιθυμεί από τον Φρανουσά Ολάντ "να προχωρήσει σε διάλυση της Εθνοσυνέλευσης", το 41% "να αλλάξει πρωθυπουργό", αξίωμα το οποίο ασκεί εδώ και πέντε μήνες ο Μανουέλ Βαλς.
Πηγή: actualitte και το news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου