Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Δικηγόροι Κ. Γιαγτζόγλου: «Η ευθύνη για την πορεία της υγείας του εντολέα μας βαρύνει τον κ. Φυτράκη»

Δελτίο Τύπου εξέδωσαν οι δικηγόροι του απεργού πείνας και δίψας Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, του κατηγορούμενου για την αποστολή δέματος με εκρηκτικά στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, με το οποίο προειδοποιούν για την κατάσταση της υγείας του εντολέα τους και επιρρίπτουν ευθύνες στον γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και πρόεδρο της ΚΕΜ, κ. Ευ. Φυτράκη, για την πορεία αυτής.

Σημειώνεται ότι ο Κ. Γιαγτζόγλου βρίσκεται προφυλακισμένος για την υπόθεση της αποστολής του δέματος στον κ. Παπαδήμο και διαμαρτύρεται για τη μεταγωγή του στις φυλακές Λάρισας και τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Από χθες, Τετάρτη 28.2, ο εντολέας μας Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας από την 21.2 και δίψας από την 25.2, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Μετά τη συνεχιζόμενη αδιαφορία στις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών και την απόφαση του υπουργείου για τη μετάθεση της εξέτασης της αίτησης μεταγωγής του Κ. Γιαγτζόγλου για την Παρασκευή 2.3, οι πληρεξούσιοι συνήγοροί του δηλώνουμε πως η ευθύνη για την πορεία της υγείας του εντολέα μας βαρύνει τον γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης και πρόεδρο της ΚΕΜ, κ. Ευ. Φυτράκη.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι
Φραγκίσκος Ραγκούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου