Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Σοβαρά επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο με τραυματίες και προσαγωγές





Επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση μελών συλλογικοτήτων κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους, όπου τραυματίστηκαν πέντε άτομα, εκ των οποίων ένας φωτορεπόρτερ και άλλος ένας χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε προσαγωγές απ' την αστυνομία.
Οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ και σχηματίζεται δικογραφία για τα επεισόδια από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής «για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων. Αναφέρθηκαν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών και ενός ιδιώτη».
Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να αποτρέψουν πλειστηριασμό. Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, ενώ ορισμένοι έριξαν αυγά και σακούλες με σκουπίδια στους άνδρες της αστυνομίας. Οι τελευταίοι απάντησαν με τη χρήση γκλόμπ.
Στο συμβολαιογραφείο είχαν προγραμματισθεί οι πλειστηριασμοί ενός Διαμερίσματος 71 τ.μ. στον Κορυδαλλό για χρέος 50.000€ με πρώτη προσφορά 45.000, ενός  Αγροτεμαχίου 520 τ.μ. για χρέος 100.000€ με πρώτη προσφορά 30.000, ενός Υπόγειου 194 τ.μ. για κατάσχεση 50.000€ με πρώτη προσφορά 42.500, ενός Οικοπέδου 386 τ.μ. με οικία 25 τ.μ. στη Νέα Πέραμο για χρέος 99.000€ με πρώτη προσφορά 85.000.
Από το tvxs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου