Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΑΖΑΡ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ


Τα …αδέσποτακια της Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας σας καλούν στο πασχαλινό τους μπαζάρ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.Ε.Π. Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, κοντά στον Σταθμό του Η.Σ.Α.Π.  «Νέα Ιωνία»).
Εκεί θα βρείτε αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους, διακοσμητικά είδη σπιτιού, βιβλία, μπλουζάκια, λαμπάδες, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα και πολλά άλλα δωράκια σε πολύ χαμηλές τιμές.
Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να υπάρχει και ειδική γωνιά για τα πιτσιρίκια σας από τις 13:00 έως τις 15:00 και τις δύο ημέρες του μπαζάρ.
Παρούσα θα είναι και η εκπαιδεύτρια Ματίνα Χαραμαή από το dogsociety – positive training με την οποία θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την συμπεριφορά των σκύλων, τη συμβίωση τους μαζί μας και την εκπαίδευση τους.
Επίσης θα διατίθεται και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, βιβλία, CD, DVD, και εκπαιδευτικά παιχνίδια.
Οι εθελοντές της Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας σας καλούν να τους γνωρίσετε και για να μάθετε για το έργο τους. Φυσικά όπως κάθε σωστός οικοδεσπότης θα σας προσφέρουν νόστιμα γλυκίσματα, καφεδάκι και αναψυκτικά. Κάθε δωρεά σας προς τον σύλλογο τους είναι μια ουσιαστική βοήθεια για τα αδέσποτα της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου