Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ


Η Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» θα συμμετάσχει στη διεθνή αποστολή που θα πλεύσει προς τη Γάζα στο τέλος του Μάη του 2011, εκφράζοντας έτσι την έμπρακτη αλληλεγγύη της προς τον λαό της Παλαιστίνης.

Στη Διεθνή Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ λαμβάνουν μέρος αντιπρόσωποι κινημάτων και πρωτοβουλιών από: Αλγερία, Η.Π.Α., Καναδά, Σκωτία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Σουηδία, Νορβηγία, Κουβέιτ, Ιορδανία, Μαλαισία, Ινδονησία, Ελβετία, Τουρκία και οργανώσεις των Παλαιστινίων της Διασποράς.

Ο Διεθνής Στόλος της Ελευθερίας ΙΙ θα αποτελείται από περίπου 12 με 15 πλοία που θα μεταφέρουν φορτίο και πάνω από χίλιους επιβάτες, ανάμεσά τους, πολιτικοί, ευρωβουλευτές, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, εκπροσώποι θρησκευτικών δογμάτων, άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού και ακτιβιστές.
Διεθνείς εκπρόσωποι του Freedom Flotilla 2 βρίσκονται στην Αθήνα το Σάββατο, για τη διεθνή συνάντηση του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ.

Η Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» και οι ξένοι εκπρόσωποι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα 11 Απριλίου, στις 11:00, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Νίκης 4, πρώτος όροφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου