Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της 22 Μάρτη»

Δηλώνει ο σύλλογος εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα»
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής από φορείς και σωματεία στο αντιφασιστικό - αντιρατσιστικό συλλαλητήριο του Σαββάτου 22 Μάρτη.

Στο χώρο των εργαζομένων στα δημόσι νοσοκομεία, υπάρχει πρόσφατη "τριβή" με τη Χρυσή Αυγή και τις απόπειρές της να οργανώσει "αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες", που η αντίδραση των σωματείων τις ματαίωσε. Μάλιστα υπήρξαν και περιπτώσεις, όπως στη Σάμο, που υπήρξαν και εισαγγελικές διώξεις σε βάρος των εργαζομένων. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα" αναφέρει:
"Τα Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων συμμετέχει στην Διεθνή Ημέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού, που οργανώνουν κοινωνικά και συνδικαλιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη στις 22 Μαρτίου 2014.
Ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στους νοσταλγούς του Χίτλερ όλης της Ευρώπης αλλά και τους νεοναζιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη χώρα μας που καλλιεργούν το φόβο, το μίσος, τον ρατσισμό κατά των μεταναστών που με την τρομοκρατική τους δράση, λειτουργούν ως υποζύγια αμφισβήτησης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
Διεκδικούμε την άσκηση πολιτικής προς όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες που κατοικούν στη χώρα μας Ισότιμης και Δωρεάν πρόσβασης στις προσφερόμενες κοινωνικές υπηρεσίες. Συλλαλητήριο: Ομόνοια ώρα 14μ.μ. Συναυλία στο Σύνταγμα ώρα 16μ.μ."

Από Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου