Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

To Game of Thrones έγινε Monopoly


Η Monopoly , το αγαπημένο επιτραπέζιο μικρών και μεγάλων δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να κυριαρχήσουν και να κατακτήσουν τα επτά βασίλεια του Γουέστερος (Pics+ Vid)
Το Game of Thrones περνά σε άλλη διάσταση και γίνεται επιτραπέζιο παιχνίδι με τη βοήθεια της Monopoly,  παρέχοντας την ευκαιρία στους πιο πιστούς θεατές του να γίνουν εκείνοι που θα διεκδικήσουν τη βασίλεια των Γουεσέρος, αναίμακτα.
Η κυκλοφορία του παιχνιδιού είχε προαναγγελθεί πριν από ορισμένους μήνες, με τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς να περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη κυκλοφορία του Game of Thrones Monopoly, που συμπεριλαμβάνει αρκετά στοιχεία από το βιβλίο και όλους τους σημαντικούς χαρακτήρες που έχουμε δει από την αρχή της σειράς, νεκρούς και μη.
 
Η κάρτα του παιχνιδιού θα εμφανίζει γνωστές στους φανς τοποθεσίες από τα βιβλία και τη σειρά - τα Castle Black, Winterfell, King’s Landing θα είναι προς πώληση, ενοικίαση, ανταλλαγή για τους επιδέξιους παίκτες που θέλουν να κάτσουν στον Σιδηρούν Θρόνο.
Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα αυγό δράκου, ένα μαύρο κοράκι με τρία μάτια (three-eyed raven), έναν white walker, ένα στέμμα και φυσικά τον Σιδερένιο Θρόνο. Χωριά, κάστρα και πανδοχεία αντικαθιστούν τα πράσινα σπίτια και τα κόκκινα ξενοδοχεία.
 
Εκπρόσωπος της εταιρίας που κυκλοφορεί το παιχνίδι δηλώνει "Είμαστε  πολύ ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ένα τέτοιο κομμάτι στη Monopoly. To Game of Thrones έχει εξάψει τη φαντασία όλων και ανυπομονούμε να φέρει την μαγεία της σειράς στην κλασσική έκδοση του παιχνιδιού".


Η κλασσική έκδοση της Monopoly κοστίζει 60 δολάρια και απευθύνεται σε ηλικίες από 8 ετών και πάνω. Η βία και η ιδιαιτερότητα του κόσμου του Γουέστερος υπαγορεύει τα συλλεκτικά Game of Thrones Monopoly να είναι για παίκτες άνω των 18 χρονών.
(Πηγή: cnnews24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου