Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Δώρο στην τουρκική κυβέρνηση, για την επίσκεψη στην χώρα μας του Ερντογάν οι σημερινές 9 προσαγωγές (που πιθανόν θα μετατραπούν σε συλλήψεις) αντικαθεστωτικών Τούρκων;


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ:

Από τις αρχές του 2013 άρχισαν στην Ελλάδα συστηματικά και παρατεταμένα οι συλλήψεις, οι προφυλακίσεις, οι απαγωγές και οι παρακολουθήσεις πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία. Η ελληνική αστυνομία, σε αγαστή συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Τουρκίας, έχει προβεί στη σύλληψη πολλών Τούρκων αγωνιστών είτε με ευρωεντάλματα, είτε με εντολή της τουρκικής κυβέρνησης απευθείας. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον καπιταλισμό και τον φασισμό βαφτίζεται από την ΕΕ και τους Αμερικανούς «τρομοκρατία» και οι αγωνιστές καταδιώκονται ως τρομοκράτες.

Οι κατηγορίες που τους προσάπτουν είναι η στήριξη της οργάνωσης DHKP-C που θεωρείται «τρομοκρατική» από τους Αμερικάνους και την ΕΕ. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του συντρόφου Ερκάν τον οποίο κατηγορούσαν ότι μάζευε χρήματα για τους Τούρκους και Κούρδους πολιτικούς κρατούμενους, αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Η ποιο εξωφρενική περίπτωση που υπήρξε ήταν η κοινή ελληνοτουρκική «αντιτρομοκρατική» επιχείρηση με θύμα τον Τούρκο αντικαθεστωτικό Μπουλούτ Γιαϊλά, 26 ετών, που έγινε το 2013. Αυτός απήχθη τελείως παράνομα από ομάδα της λεγόμενης Αντιτρομοκρατικής στο κέντρο της Αθήνας. Οι Ελληνες μπάτσοι τον παρέδωσαν σε Τούρκους συναδέλφους τους που βρισκόταν στην Ελλάδα, κατά παράβαση του Συντάγματος και κάθε κανόνα του Δικαίου, για να καταλήξει τελικά σε μπουντρούμι φυλακής στην Κωνσταντινούπολη. (Δείτε εδώ)

Η είδηση που προβάλουν τώρα όλα τα ΜΜΕ αναφέρει ότι ομάδες μελών της «Αντιτρομοκρατικής» έχουν κάνει εφόδους σε τρία διαμερίσματα στις περιοχές του Παγκρατίου και του Νέου Κόσμου όπου κατοικούν άτομα τουρκικής υπηκοότητας και έχουν προσάγει στο κτίριο της κεντρικής ασφάλειας οκτώ άνδρες και μία γυναίκα.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ισχυρίζονται ότι οι προσαχθέντες είναι μέλη του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος (DHKP-C), και πιθανόν να σχεδίαζαν κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα μας ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν και έστειλαν στα εργαστήρια του Εγκληματολογικού, συσκευές USB και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και ένα βάζο με μια άγνωστη ύλη.

Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε δικές μας πληροφορίες και για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου